Ram problem

poruka: 13
|
čitano: 1.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ram problem

Dok igram League of legends ponekad mi izbaci blue screen,zamrzne ili samo crasha i vrati me na desktop, odradio sam memori test sa ubuntuom prvo jednu polćicu od 2 gb i izbacilo mi je errore,testiram drugu poćicu isto errori ? zar sam tolke srece da mi obe odu u isto vrijeme. Sve mi radi u redu dok sam na desktopu ,gledam filmove ili sam na youtubeu, ali kad uđem u neku igru ponekad mi crasha ili blue screen .

Dal moram uzimati nove rame ili šta ?a i da moram nemam novaca :)

cika batmen
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:31 (cika batmen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ram problem

Za početak nadogradi BIOS sa zadnjom verzijom i pazi samo da ne bude BETA BIOS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ram problem

Imam zadnju verziju biosa instaliranu

cika batmen
13 godina
Ram problem

Ako si clockao RAM, spusti ga na stock frekvenciju pa testiraj sa memtestom. Ako ni na stok frevenciji neprođu testiranje, onda su spremni za smeće.

Naravno, ako neprođe RAM pločica na jednom utoru, probaj testirati u drugom utoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 22:20 (Mile 74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ram problem

Pokušaj konfigurisati virtualni RAM. Preporučuje se fiksno 2X više nego što imaš fizičkog RAM-a. U tvom slučaju 8 GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ram problem

znaci testirao sam rame memtestom i imaju errore obe plocice , pa me zanima dali mi zbog toga u svakoj igri ili programu nakon nekog vremena izbacuje program has stoped working 

cika batmen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ram problem

Sigurno!

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
cika batmen kaže...

znaci testirao sam rame memtestom i imaju errore obe plocice , pa me zanima dali mi zbog toga u svakoj igri ili programu nakon nekog vremena izbacuje program has stoped working 

Testirao si svaku pločicu zasebno? Možda su ispravne, samo ne rade zajedno kako treba pa imaš errore. Inaće, problem ti je zbog rama.

14 godina
Ram problem

stavio sam bios na fail safe deafult i sada je sve u redu ,izgleda da mi je izbacivalo errore zato sto mi je procesor bio clockan a sa time i rami automatski.

cika batmen
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ram problem

To sam ti rekao četiri posta prije, ali jednostavno neslušaš. Teško da ti odu obadva RAM-a istovremeno, prije će biti da ako si clockao, da ta frekvencija na kojoj su sada pravi greške (BSOD ili zamrzavanje). Vidio sam pod tvoj "Moj PC" da si clockao i zato sam ti rekao da spustiš RAM frekvenciju na stock, s tim da pošto je procesor clockan, u nekim slučajevima bi trebalo spustiti frekvenciju RAM memorije ispod stock frekvencije da bi sustav bio stabilan!!! Drago mije da si rješio.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cika batmen kaže...

procesor bio clockan

Bitno da sad radi.

14 godina

Ma poslušao sam ja tebe bio i smanijo sam bio frekvenciju rama nisam mogao na stock ali sam stavio nesto malo ispod 1000mhz. i bilo je ipet isto bsod i program has stoped working . ma glavno da mogu sada u miru igrat league of legends da mi ne izbaci u pola gamea bsod{#}

cika batmen
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 21:34 (cika batmen).
13 godina
neaktivan
Ram problem

Da ja ne pokrećem novu temu bezveze dignut ću ovu iz mrtvih :D,naime kupio sam 2gb rama i stavio ih i kada upalim računalo dođe mi do onog gdje se trebaju učitavati windowsi i stane.Kad sam ga restartirao došao mi je neki screen ono da mogu upalit u SAFE MODU,START WINDOWS NORMALY,ili LAST CONFIGURATION.kada stisnem bilo što od navedenog samo se zamrzne i ne ide nigdje...pomoć!

lolz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice