E ovako imam problem koji ne znam kako da rijesim. Kada hocu da upalim racunar to jest pri startu racunara na mojoj Radeon 4870 512 MB se ne u pali d601 lampica ono da napravi flash kao i one 3 ostale da je sve u redu i na monitoru mi nema slike .Blage veze nemam zasto se ovo desava sve sam probao al ne ide
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš integriranu,probaj preko nje,ako ima slike.Probaj svoju grafu kod frenda u comp.Postoji vjerojatnost da ti je gpu gotova.Ovisi kako imaš spojen monitor.Ako imaš adapter dvi-vga,provjeri,možda je do njega.
-znači otišla ,a što češ,probaj i sa ovim što kolega veli,pećnica
ma evo ubacio sam 9500 gt daje sliku normalno radi sve i preko adaptera DVI/VGA i preko HDMI kabla radi normalno
Imaš integriranu,probaj preko nje,ako ima slike.Probaj svoju grafu kod frenda u comp.Postoji vjerojatnost da ti je gpu gotova.Ovisi kako imaš spojen monitor.Ako imaš adapter dvi-vga,provjeri,možda je do njega.
ma evo ubacio sam 9500 gt daje sliku normalno radi sve i preko adaptera DVI/VGA i preko HDMI kabla radi normalno
otišla u vječna lovišta,vidi jeli vrti ventilator na grafi
otišla u vječna lovišta,vidi jeli vrti ventilator na grafi
da vrti radi
vidi jeli radi u pc-u od frenda ako ne onda zadnja šansa
vidi jeli radi u pc-u od frenda ako ne onda zadnja šansa
neki dan je davala sliku al joj je takt varirao od 500-750 a pecnicu sam vec probao
jučer valjalo danas ne tako ti je to,obzirom da je več prošla pečenje dobro je i trajala
jučer valjalo danas ne tako ti je to,obzirom da je več prošla pečenje dobro je i trajala
ovo je za pocet plakat sad moram vratit 9500 GT :( :(