Računalo se ugasilo usred igre

poruka: 5
|
čitano: 1.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Racunalo mi se ugasilo usred igre i nakon sto sam ga ponovno upalio nema slike na monitoru.Sve se u kucistu vrti ali hladnjak procesora nesto jace i bucnije nego inace.Nije do graficke jer sam pokusao i preko integrirke i ni preko nje nema slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali si gledao temparature ikad , dok si igrao ? 

Ostavi Da ti se malo ohladi PC ... 

Pokusaj  vidjeti kablove dali su ok spojeni , da ti se nije unutra nesta odpojilo ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam nikad pratio ali sad ni ne mogu

ostavio sam ga preko noci i danas je isti problem bio

a unutra sam sve provjerio

da nije mozda do termalne paste?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dali se cuje neki beep kad palis PC ? I dali se cuo prije nego sta je " vrisnuo " 

Probaj odnjesti kod lege grafu i stavi u njegov pc i probaj vidjeti dali daje sliku.  A vidim napisao si da si pokusao i preko integ.. Kad sve ovo napravis ako ne bude pomoglo , jedino ostaje maticna ili ram ?  

U vezi CPU i termalne paste...

Ne mislim da to nema veze nikakve sa time, mislim to sta se PC ponekad ugasi , ako se gasio moguce da je pasta gotova. Al to opet nema veze sa ovim tvojim problemom , probaj izvaditi bateriju na 1 min iz maticne , neka sve bude pogaseno i par puta stisni tipku za paljenje da izgubi struju . 

Finger Up :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 2:07 (razermario).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otisla je plocica rama,nakon sto sam izvadio jedan dimm i stavio drugi sve normalno radi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice