Ovako , kupio sam prije 3 dana novi komp , instalirao win 10 na njega i update drivere i sve je radilo normalno , ali jedno jutro kada sam se probudio upalio sam komp i na monitoru (koristim full hd tv kao monitor spojen hmdi kablom sa grafom) je bio crn i pisalo mi je no signal , čačkao sam po komponentama i jednom sam uspio ga upaliti i sve je radilo brzo i savrseno , ugasio sam ga i cim sa ga opet upalio opet isto .. takoder tipkovnica ne daje nikakve signale (stisnem caps lock i nema svjetla zelenog)
Specifikacije : i5 7400 3.ghz , 8 gb rama ddr4 , gtx 1050 ti .. ?
POMOĆ MOLIM VAS , hvala unaprijed ! :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako , kupio sam prije 3 dana novi komp , instalirao win 10 na njega i update drivere i sve je radilo normalno , ali jedno jutro kada sam se probudio upalio sam komp i na monitoru (koristim full hd tv kao monitor spojen hmdi kablom sa grafom) je bio crn i pisalo mi je no signal , čačkao sam po komponentama i jednom sam uspio ga upaliti i sve je radilo brzo i savrseno , ugasio sam ga i cim sa ga opet upalio opet isto .. takoder tipkovnica ne daje nikakve signale (stisnem caps lock i nema svjetla zelenog)
Specifikacije : i5 7400 3.ghz , 8 gb rama ddr4 , gtx 1050 ti .. ?
POMOĆ MOLIM VAS , hvala unaprijed ! :)
mozda na teve imas odabir negdje signal input 1 i 2, znam da neki monitori to imaju...sluzi za to da mozes vise racunala spojiti na isti ekran...ako ti se to poremetilo, prebaci na pravi signal input u opcijama teve-a i snimi postavke.
Probat cu hvala ! :)
Nije pomoglo , ostali ? :)
Nije pomoglo , ostali ? :)
Vjerojatno kvar matične ploče ili RAM memorije. Ako imaš garanciju, nosi to tamo gdje si kupio.
Ili ako imaš drugu ploču, probaj s njome.
ps. svakako provjeri da je sve dobro spojeno (otpoji i spoji ponovno), probaj RAM staviti u drugi utor.
Napiši točnu konfiguraciju. Probaj s drugom grafikom i napravi ovako kako Valentin kaže.