Ovako je moja kćerka opisala izgled slike na montoru nakon nekoliko minuta što upalim računalo (desktop). sve se normalno podigne i onda nakon nekoliko minuta rada se slika pretvori u linije, nešto sllično kao nekad na starim TV-ima. Ventilator normalno radi, temp. je normalna. Ima li tko ideju o čemu se ovdje radi? Thanks!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najvjerojatnije artefakti koje izbacuje grafička kartica.
Ovako je moja kćerka opisala izgled slike na montoru nakon nekoliko minuta što upalim računalo (desktop). sve se normalno podigne i onda nakon nekoliko minuta rada se slika pretvori u linije, nešto sllično kao nekad na starim TV-ima. Ventilator normalno radi, temp. je normalna. Ima li tko ideju o čemu se ovdje radi? Thanks!
Najvjerovatnije grafička.
Palo mi je to napamet ali mi nije jasno zašto par minuta radi normalno.
Palo mi je to napamet ali mi nije jasno zašto par minuta radi normalno.
Mozda nakon par minuta se zagrije pa pocinju artefakti. Provjeri temperature i ventilator graficke..
Koju graficku karticu imas?
Meni se slicno dogadja ali se popravi kad ugasim i upalim monitor, jel moguce da je i meni graficka?
Meni se slicno dogadja ali se popravi kad ugasim i upalim monitor, jel moguce da je i meni graficka?
Ako je kad upališ i ugasiš monitor onda je do monitora to ne do grafičke...
probaj provjeriti kabel od monitora
drmaj ga malo da vidis hoce li se onda pojaviti ,i provjeri jel dobro zasaravljen na graficku i drugi kraj jel dobro zasarafljen na monitoru
lako moguće da je poltergeist u pitanju.