Nikako mi ne uspijeva pokrenuti laptop, odnosno upaliti ga. Mislio sam da je tipičan problem s baterijom, ali njeno vađenje i crpljenje energije direktno preko adaptera nije donijelo nikakvo riješenje. Dakle, laptop ne dobiva nikako struju, a adapter je ispravan. Sasvim mi je nejasno, s obzirom na to da mi je prije 2 sata radio besprijekorno. Zamolio bih vas da mi pomognete ako ikakvo riješenje naslućujete, jer po nepisanom pravilu zakazao mi je kad mi je najpotrebniji... Pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisan bas iskusan al evo da pitan..jel ti se upali ventilator i jeli ista svitli ili je ista stvar kao kad nije ustekan u struju ?
Sve isto kao da i nije priključen u struju, s razlikom što svaku sekundu tiho čujem kuckanje u laptopu... Imaš li ideju što bi moglo biti??
a kad je tako onda ti stvarno neznan..jer nisan ima takvih slucajeva pa se nerazumin..neko ce ti sigurno rec ;)
Hvala ti na pokušaju:). A nadam se da ću uspijeti ovo popraviti što prije. Pozdrav
vele ljudi power reset pomaže
1.isključi laptop sa adaptera i izvadi mu bateriju
2.pritisni i drži POWER button oko 30 sekundi
3.nakon toga vrati bateriju i spoji laptop na adapter
4.uključi laptop
sretno
Ma kakvi, ništa... Ovo kuckanje nakon što spojim adapter na laptop me ubija... Hvala na pokušaju.