Dobar dan, prije par dana sam igrao fifa 11 na medium postavkama i išla je glatko , ali sada na istim postavkama nije baš igriva. Također sam primjetio da se nakon paljenja računala bios počne učitavati tek nakon minute. Molim pomoć.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan, prije par dana sam igrao fifa 11 na medium postavkama i išla je glatko , ali sada na istim postavkama nije baš igriva. Također sam primjetio da se nakon paljenja računala bios počne učitavati tek nakon minute. Molim pomoć.
kako to ima veze s napajanjem ?
Nisam znao u što bih to svrstao
Nisam znao u što bih to svrstao
Provjeri sa antivirus imali li virusa. ili malwarea
Provjeri sa nekim free anntivirus avast,avira..
I skines uz to jos
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
Ali prije skeniranja uradi update.
ok, pokušat ću
ništa nije pronađeno
ništa nije pronađeno
Sa cime si pretrazivao sve. i nije moguce da je tako brzo zavrsilo.
sa eset nod32 antivirus 4
Jesi možda pokušao očistiti računalo sa TuneUp Utilities ili CCleaner? Često ti se računalo uspori radi neočišćenog registrija, puno temp fileova, previše procesa koji se nalaze u pozadini ili koji se pokreću skupa s Windowsima i sl.
Obavezno instaliraj i RevoUninstaller za brisanje nepotrebnih programa, jer previše programa je najčešći uzrok usporavanja računala.
Nakon svega defragmentiraj računalo uz pomoć Defragglera ili nekog sličnog programa za defragmenatciju.
Ako sve ne uspije, možda ti je ipak najbolje napravit potpunu reinstalaciju Windowsa, ali to ipak ostavi kao zadnju opciju.
ok hvala
sa eset nod32 antivirus 4
Skini i onaj antimalware i pretrazi