Problemi sa Ati radeon 4850 crossfire

poruka: 8
|
čitano: 4.748
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kada igram igrice tipa wow,dragon age,mw 2,OFP 2 na ekranu mi se pokazuje nekakve zeleni mali kvadratići te mi se kompjuter sam od sebe resetira i ne butami ponovno windowse nego ja moram rućno go resetirati.Dok igram BF 2 uopće mi se nepojavljuju ti zeleni kvadratići.Bio sam ih izvadio iz crossfire mod i mjenjao ih i opet mi se isto dešava

Jer ima kakav dobar program s kojim bi mogao napraviti dijagnostiu grafičke kartice i matične ploće.

Pc spec:

mbo:Biostar ta 790gx a3+

cpu:Amd phenon x3

gpu:4850 crossfire

napajanje:crossair 620 hx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

za temperature grafe GPU-Z, za proc CPU-Z, a za stres testove skini OCCT. testiraj sve pojedinačno i prati temperature. i za stress test grafe ti je i furmark dobar.

hmda
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: Problemi sa Ati radeon 4850 crossfire
Slash 666 kaže...

za temperature grafe GPU-Z, za proc CPU-Z, a za stres testove skini OCCT. testiraj sve pojedinačno i prati temperature. i za stress test grafe ti je i furmark dobar.

Ili jednostavno stavi Cpuz i pogleda temp grafe i svake komponente u kompu.A za provjerit stabilnost nek stavi orthos.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
17 godina

cpu-z mjeri temperaturu? LoL

hwmonitor skini!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Sad kad sam igrao wow resetiramo mi se opet

temperature gpu:

min :45

avg :48

max :52

Kad napravim test OCCT gpu na največem broju fps temperatura je bila max 70

17 godina
Wolf88 kaže...

Sad kad sam igrao wow resetiramo mi se opet

temperature gpu:

min :45

avg :48

max :52

Kad napravim test OCCT gpu na največem broju fps temperatura je bila max 70

Probaj u occt-u PSU test 1-2h, ako se resetira posudi od nekog napajanje bolje pa onda to isto probaj, ako nema više problema onda znaš da je napajanje pri kraju i trebaš kupit novo, ako to nije onda je vjerovatno grafička ili ram.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina

Čini se da je problem riješen prove sam memo test i javlja mi da je problem u memoriji

Ovo mi točno javlja

test:7,pass:1,failing address:0015cfd4fh-348,9 mb,error bits:20000000,count done:1

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 23:15 (Wolf88).
17 godina

Nakon što sam zamjenio memoriiu morao sam zamjenuti jednu od grafićkih 4850Mršti seali su mi se problemi nastavili.

Uglavnom kad sad igram igrice na 4850 na ekranu mi se pojavljuju mali zeleni kvadratići u obliku grozdova(ARMA 2,WOW,Mafia II,Mas efect II),dok mi se na novoj 4870 nepojavljuju.

Kada vrtimm na Futuremark i na heaven benchmark ti mi se artifekti ne pojavljuju.Dok na primjer kad imam u crossfire 4850 i 4870 saphire ti mi se artifekti pojavljuju i dolazi do toga da mi grafićek prestanu raditi tj. u palemi se crvene lampice na grafičkim

Pa me zanima jel bi mi još koji dobar benchmark mogli preporučiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice