Nedavno sam nabavio Samsungov SMB2430HD monitor, no odlucio sam ga spojiti zajedno sa starim Philipsom 170c.
Samsunga sam spojio vga-vga kablom a philipsa vga-dvi kablom.
Problem je sto mi philips govori da ne dobiva video input, a u control panelu uredno pise da su oba monitora spojena bez greske.
Nemam ideje gdje bi mogao bit zastoj.
graficka kartica je ATI Radeon 4800
LP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli ti želiš imati jednu sliku na dva monitora ili imati dvije slike. Ako misliš imati jednu sliku to ti neće uspjeti jer su rezolucije razlićite, a ako želiš imati dvije slike onda može biti greška u postavkama. Pošalji mi sliku control panela u screen resolution ako imaš sedmicu. I reci mi što ti piše na oba monitora, da nema signala ili tije samo blackscreen.
Nedavno sam nabavio Samsungov SMB2430HD monitor, no odlucio sam ga spojiti zajedno sa starim Philipsom 170c.
Samsunga sam spojio vga-vga kablom a philipsa vga-dvi kablom.
Problem je sto mi philips govori da ne dobiva video input, a u control panelu uredno pise da su oba monitora spojena bez greske.
Nemam ideje gdje bi mogao bit zastoj.
graficka kartica je ATI Radeon 4800
LP
Jutro svima.
Na grafički spojiš zasebno monitor i oboje upališ, a onaj koji ima slike.
Kod Sedmice tad na desktop klikni Razlučivost -> Zaslon i tu pogledaj dali se prepozna drugi monitor. U tom zaslonu imaš opcije kojim bi trebao oba monitora. I podesiš da radi oba. Prvom će pokazat ikone a druge će pokaza desktop ali pomakni mišem na drugi monitor i vidjet češ pokazivać miša. Recimo lijevi Firefox a desni Operu. Tak da kod mene oba monitora radi.