Ne znam kako bih nazvao temu i ne znam dali sam uopce u dobroj grupi pa odmah moje isprike.
Naime problem je sljedeci, komp je radio ok, pokrenuo se screen saver (nisam radio na pc-u, samo je bio upaljen u tom trenutku) i odjednom se slika raspala. Zute pruge po cijelom ekranu i pc je krenuo u restart sam od sebe. Prilikom dizanja po ekranu su se izbacili razni znakovi (oblik srca, znak omega i ostalo). Na ekranu je to stajalo cijelo vrijeme iako se u pozadini pc bootao. Medjutim, jedino do cega sam uspio doc je ekran sa odabirom "Safe mode", "Start Win normally" i ostalo. No nakon odabira bilo cega pc jedino sto je napravio bilo je restart. U tom procesu dvaput se pojavio BSOD, jako kratko, nisam uspio procitat sto je pisalo. Nakon nekoliko neuspjelih pokusaja startanja Wins-a, uzeo sam instalacijski CD od Wins-a XP (original) i krenuo u novu instalaciju OS-a. Prilikom prvog pokusaja instalacije (znakovi su i dalje bili na ekranu) jedino do ceg sam uspio doci je bilo (znaci prosao sam boot from cd, F8, odabrao particiju, pc je iskopirao sve file-ove i krenuo u restart) dignuo se BIOS i opet je napisao Boot from CD, dosao do zadnje tocke i tu se pc smrznuo. Gasim ga nasilno na kucistu, krece novi boot al sada su nestali znakovi sa ekrana. Znaci krece cisti boot BIOS-a, prepoznaje 3GB RAM-a, prepoznaje 3 HDD-a, krece opet boot from CD dodje do zadnje tocke (odbrojavanje) i tu se smrzne. I to je to. Nema dalje. Ni makac.
Dali je netko mozda imao slican problem da me uputi koji dio hardware-a bi mogao otkazati? Komp je star 4 godine (u potpisu je konfa)
Unaprijed hvala na svim odgovorima.

tj. iskopčaj sve Hard diskove osim onog na kojem su ti Windowsi, pa ako upali kasnije ih ukopčavaj jedan po jedan. Ako nakon svega toga ne nađeš riješenje svog problema onda nosi PC na servis pa nek se oni muče s njim.