Ne znam kako bih nazvao temu i ne znam dali sam uopce u dobroj grupi pa odmah moje isprike.
Naime problem je sljedeci, komp je radio ok, pokrenuo se screen saver (nisam radio na pc-u, samo je bio upaljen u tom trenutku) i odjednom se slika raspala. Zute pruge po cijelom ekranu i pc je krenuo u restart sam od sebe. Prilikom dizanja po ekranu su se izbacili razni znakovi (oblik srca, znak omega i ostalo). Na ekranu je to stajalo cijelo vrijeme iako se u pozadini pc bootao. Medjutim, jedino do cega sam uspio doc je ekran sa odabirom "Safe mode", "Start Win normally" i ostalo. No nakon odabira bilo cega pc jedino sto je napravio bilo je restart. U tom procesu dvaput se pojavio BSOD, jako kratko, nisam uspio procitat sto je pisalo. Nakon nekoliko neuspjelih pokusaja startanja Wins-a, uzeo sam instalacijski CD od Wins-a XP (original) i krenuo u novu instalaciju OS-a. Prilikom prvog pokusaja instalacije (znakovi su i dalje bili na ekranu) jedino do ceg sam uspio doci je bilo (znaci prosao sam boot from cd, F8, odabrao particiju, pc je iskopirao sve file-ove i krenuo u restart) dignuo se BIOS i opet je napisao Boot from CD, dosao do zadnje tocke i tu se pc smrznuo. Gasim ga nasilno na kucistu, krece novi boot al sada su nestali znakovi sa ekrana. Znaci krece cisti boot BIOS-a, prepoznaje 3GB RAM-a, prepoznaje 3 HDD-a, krece opet boot from CD dodje do zadnje tocke (odbrojavanje) i tu se smrzne. I to je to. Nema dalje. Ni makac.
Dali je netko mozda imao slican problem da me uputi koji dio hardware-a bi mogao otkazati? Komp je star 4 godine (u potpisu je konfa)
Unaprijed hvala na svim odgovorima.