Naime kada idem upalit komp pritisnem tipku za upalit i neće da se pokrene windows ali komp se upali i sve( zasvijetle svijeće na kompu kao da se pali, ali ekran ostane crn), onda moran pritisnit tipku reset da bi se windows pokrenio, sad dali je problem u windowsu ili hardweru?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam noob ali meni je isto tak bilo zbog prasine =)
ocisti prasinu pa probaj meni je isto tak bilo
Naime kada idem upalit komp pritisnem tipku za upalit i neće da se pokrene windows ali komp se upali i sve( zasvijetle svijeće na kompu kao da se pali, ali ekran ostane crn), onda moran pritisnit tipku reset da bi se windows pokrenio, sad dali je problem u windowsu ili hardweru?
Komp se normalo ide upalit ali windows se nediže, pa moran pritisnuti tipku reset onda proradi, nisam ga pokušao reinstalirati.
Komp se normalo ide upalit ali windows se nediže, pa moran pritisnuti tipku reset onda proradi, nisam ga pokušao reinstalirati.
Je podigao sam ga sad sam u safe modu šta sad da ga skeniram s avgon
Je podigao sam ga sad sam u safe modu šta sad da ga skeniram s avgon
E, našlo je par virusa uglavnom virus je neki TR/Agent.62030.A, i kaže da je trojanac? jeli to do virusa ili?
E, našlo je par virusa uglavnom virus je neki TR/Agent.62030.A, i kaže da je trojanac? jeli to do virusa ili?
Posljedica je bijel ekran ili vertikalne linije, zvuk od windowsa se normalno čuje.
Kod takvih slučajeva, većinom je hardverski problem. Meni se to isto događalo. Jedanput monitor nije bio dobro spojen s grafičkom, drugi put je gumb za paljenje bio pokvaren...
A neznam stvarno, ja se taman ponadao da je problem u Windowsu
kako si usao u safe mode? odmah pri prvom paljenju ili nakon sto si krknuo reset?
da li pisti ista pri "prvom paljenju"?
da li se monitor uopce upali? tj. da li vidis ista na njemu prikazano prije nego dodje do stanja kad boota windoze?
ako mislis da sve brzo prodje (CRT monitor dok se zagrije) pukni "pause" nakon koje sekunde i ima li ili nema ista na monitoru?
imao sam do sada cca 10-ak takvih identicnih slucajeva.. svaki puta su bili u pitanju neispravni LCD monitori.
Pa komp izgleda kao da se ide upalit, ali ekran ostane crn i windows se ne diže, sve dok ne resetiram.
Zna li ko u ćemu je problem?
Zna li ko u ćemu je problem?