Problem sa displejom na laptopu

poruka: 3
|
čitano: 3.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ,

Imam problem sa displejom na laptopu, Često mi se desi da poslije što laptop ode u sleep mod  ili hibernate nakon što se "vraća"  na displeju ne vidim ništa (sve crno).

Prije 15 dana sam imao jos jedan veći problem povezan sa tim ,

Zapravo desilo se to što pri start up-u  prikazivalo mi neki blue screen gdje piše da nemoze doći do incijalizacije hardvera, i da je moguće da  je neki virus  umješao prste,

(prije ovog problema sa start up-om  bio je aktivan problem sa displejom )

Nakon toga slijedio je format i poslije toga sve je bilo ok ,sve je funkcioniralo kako treba,

Medjutim evo jutros pokušao da upalim laptop i opet isto , PROBLEM sa  DISPLEJOM,

Uspio sam to riješiti tako što sam Priključio extended monitor na kojem sve funkcionira i  Pokrenuo čarobnjak za popravku Start-up-a,

Našlo mi je jednu grešku , kao da je nešto promjenilo konfiguraciju hardvera, tako nešt,

Uglavnom sad zasad radi, ali dokad :( , pa ako ima neko da mu se desilo nešto slično molim da mi kaze u čemu je kvaka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije valjda da niko nezna {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pozdrav

Radi li se možda o seriji laptopa HP 67xx?  Par serija HP-a ima probleme "buđenja".

BSOD je na staroj instalaciji vjerojatno bio posljedica softwearskog problema,sa nekim programom. Imaš specijalizirane alate za detaljan uvid što znači "plava poruka".  Imaš temu na forumu BSOD pa potraži.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice