Problem sa blokiranjem programa

poruka: 41
|
čitano: 3.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Problem sa blokiranjem programa

Ako hoces moj savjet,najbrzi/najkvalitetniji nacin je reinstalacija Windowsa!

Iskreno,nisam te bas niti razumio sta te pati-zbog poprilčino necitljivoga nacina tvoga kuckanja,ali po sugestijama drugih forumasa.bilo bi ti najbolje da napraviš ovo!

Isto tako,koliko vidim da si narokao pun kuhac programa koji rade vise stete nego pomoci!

-Rastavi komp i ispusi ga kompresorom!

-Dizi nove Windowse

-Ako bas zelis,mozes meni uplatiti za ovaj savjet,saljem ti IBAN smo reci

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina

zalijepi porzore Overview i smart..

15 godina
Milka30 kaže...

Ako hoces moj savjet,najbrzi/najkvalitetniji nacin je reinstalacija Windowsa!

Iskreno,nisam te bas niti razumio sta te pati-zbog poprilčino necitljivoga nacina tvoga kuckanja,ali po sugestijama drugih forumasa.bilo bi ti najbolje da napraviš ovo!

Isto tako,koliko vidim da si narokao pun kuhac programa koji rade vise stete nego pomoci!

-Rastavi komp i ispusi ga kompresorom!

-Dizi nove Windowse

-Ako bas zelis,mozes meni uplatiti za ovaj savjet,saljem ti IBAN smo reci

Upravo suprotno, najsporiji i najnefikasniji način za debugiranje budući da će vjerojatno koristiti isti OS, sw i hw..

14 godina
buggie kaže...

Upravo suprotno, najsporiji i najnefikasniji način za debugiranje budući da će vjerojatno koristiti isti OS, sw i hw..

Slazem se sa tobom,ali realno gledajuci,ja bih od trenutka otvaranja teme do sada vec 50 puta digao Win-tako da....

Narokao je svega i svacega na taj OS,bolje mu je da tako napravi,jer ce samo napatiti i sebe i nas tu na forumu!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
9 godina
neaktivan

The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors.

No actions needed.

http://prntscr.com/csgffi

reinstaliro bi ja windows kad bih znao :D moze li se to odraditi preko teamwivera

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 13:06 (zivchany).

0 0 hvala 0
15 godina
zivchany kaže...

The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors.

No actions needed.

http://prntscr.com/csgffi

reinstaliro bi ja windows kad bih znao :D moze li se to odraditi preko teamwivera

Ne može, tj. mogla bi se pokrenuti instalacija ali ostalo bi trebao sam. :D

Za početak najvažnija je priprema, vidim da imaš dvije particije C i D.. instalacija ide na C.

1. Na D spremi sve važne podatake s C

2. Preuzmi najnovije drivere za hardver (matična ploča, grafička kartica) i spremi na D. Ako ne znaš koji je hardver možeš skinuti program Speccy i skenirati. Za grafičku bi predložio da pogledaš trenutnu instaliranu verziju u control panel-system-device manager-display-driver - zapiši datum i verziju.. Preuzmi na stranicama verziju noviju ili stariju (ovisi koja je instalirana) da eliminiraaš potencijalni problem s ver. drivera grafike koji ti se sad događa..

3. Instalacija OS je trivijalna, napravi bootabilni medij, u biosu postaviti na boot order pod br. "1" taj medij, odaberi clean install na C particiju..Pogledaj temu na forumu step by step za instalaciju OS-a!

16 godina
Milka30 kaže...
..napatiti i sebe i nas tu na forumu!

- nema patnje :) a možda juzer počne čitati (s razumijevanjem)...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Jesi ti siguran da su ti graficki driveri instalirani?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Ja bih poslusao savjet kolege Milka30.

Autor teme i sam prizna da mnoge stvari nezna, tako da je opce pitanje kaj je sve bilo dosada instaliravano ( pa brisano ) sa tog pc i kakvi se sve zaostaci vrte u dubini. S obzirom na soft kojim vara ms, isto je moguce da vrti dublji malwer kojeg bu on tesko otkrio jer npr trebao bi vidjeti skrivene mrezne drajvere i sl...

Zbog svega toga, opce se nezna pravo stanje tog pca, pa je najlogicnije i najbrze napraviti live linuxom format cjelog diska, novu gpt tablicu, te clean install orgigi windowsa downloadanih sa ms stranice. Naravno, download windowsa i snimanje na usb bi trebalo napraviti na nezarazenom pcu, a i usb dobro provjeri i formatiraj prije snimanja...

I preporuka win 10 jer su jos uvjek legalno free , uz malu snalazljivost, bez potrebe za raznim aktivatorima koji su cesto puni malwera...

1 0 hvala 0
16 godina
bunkermax kaže...

.. 

Zbog svega toga, opce se nezna pravo stanje tog pca, pa je najlogicnije i najbrze napraviti live linuxom format cjelog diska, novu gpt tablicu, te clean install orgigi windowsa downloadanih sa ms stranice. Naravno, download windowsa i snimanje na usb bi trebalo napraviti na nezarazenom pcu, a i usb dobro provjeri i formatiraj prije snimanja...

I preporuka win 10 jer su jos uvjek legalno free ..

- PC služba ver.20?

- ok imati live distru (besmisleno formatiranje pogotvo dio s gptom kad ne znamo koja MBO-BIOS/UEFI) ili ciljani OS, jer i to se juzer tek treba odlučiti (ili mjastor) :)

.. opusti malo s formatiranjima i live-linuxom, i češnjak je zdrav :)

- nema, nit je ikad bilo free win legalno. Insider je nešto drugo, upgrade treće itd.

no, ok, treba pomoći i uputiti ga na MSov site. To sam već napravio, predložio i sfc .. ali ne čita/ne reagira.

edit : PC služba 3.11beta

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 22:25 (ihush).
12 godina
protjeran

A nisam htio ulaziti u detalje, no svaki zasto ima svoje zato 😊

Ajmo logicno pretpostaviti da je pun malwera u stilu rootkitova i sl ( yogurt ). Takav malver je vrlo zilav, i zna preskociti na usb ili eam i vratiti se na frisko instalirane windowse. Zato linux i gparted .

Gpt je bolji , ponajvise kod opcija oporavka, i ide i bez uefia..

Free win10 za ...hmmmm..posebne potrebe...ak googla bu našel..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice