Pregrijavanje sistema ili?

poruka: 33
|
čitano: 5.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pregrijavanje sistema ili???

to sam vec procitao i napravio navedeno ali nista nije pomoglo, naprotiv samo mi je zamrznulo 3dmrak sto se nije prije dogadalo...mislim da omp ide u servis jer ja nemam previse vremena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem rijesen....ovo mozda pomogne i ostalima sa ovim problemima...

naime odnio sam komp u servis (feniks kompjutori) i tamo su mi naplatili 150kn za to sto su mi jedan stick rama izvadili iz prvog utora i ukopcali ga u treci utor jer su rekli da nije bio dual channel memory mode dobro slozen...lol ja sam reko da nema sanse jer je bilo dobro a da ovo sta su oni sad stavili nije dual channel mode. on je reka  da sada sve radi da su testirali i da je ok...ja reko ajde dobro pa da vidimo...

donesem ja komp doma i prvo sta sam napravio je pokrenuo 3dmark06 i proje pocetka prvog testa dobijem restart odmah...ponovno upalim komp ponovno pokrenema 3dmark06 i dobijem freeze... ko je ovdje lud...

ubacim memtest86 3.5v i radim scan i uvijek mi izbaci error u 23min. promijenim adni takt memorije sa 1066 (533) na 800Mhz (400) u biosu i gle nema vise restartova. naime ova maticna podrzava 1066Mhz memoriju sa AM2+ procesorima koji ja imam (7750 B.E.). Bios je zadnja verzija, ali zasto nece vriti neznam. mozda je problem sto je overclockana memorija (corsair Dominator). sve u svemu nije bitno jer sada sve radi...zamrzavanja su jos tu ali i to sam rijesio. naime problem je bio u windowsima koje sam koristio. koristio sam Lastxp hakiranu verziju windowsa koja se bas nije poklapala sa driverima. stavio normalan xp gore, napravio update na sp3 i sve radi normalno. rdmark pokazuje 9100 score sto je dosta za relativo staru masinu...

e da i driveri za grafu su 9.2 catalyst

hvala svima koji su pomogli posebno 191x7 koji se ot pocetka bori sa mojim problemom...thx

0 0 hvala 0
17 godina

Drago mi je što su problemi rješeni.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice