Iam grafu NVidia GF 8800 GTS 320 mb i stalno mi se pregrijava npr. sad mi je tempreratura po Everestu 104 stupnja i redovno kad igram neku igru se komp zbloka i sruši il jednostavno sve postane crno, i onda moram cekat 10-20 minuta da se ohladi pa tak ponovo. Pomoc !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj očistiti hladnjak jer se vjerojatno nakupilo prašine pa ventilator ne izbacuje zrak van
U ti bokca, si ti siguran da nemas reso u kompi umjesto grafe :D. Rastavi kuciste, izvadi grafu zatim njezin hladnjak. Dobro ga ocisti od prasine i stavi novu pastu. Ako to ne pomaze, grafa ce krepat . Usput imas mozda pasivan hladnjak ?
Baš si skoroz rastavio grafičku, da nisi možda zaboravio vent prikopčati na grafičku (znam da je glupo pitanje, ali moramo naći uzrok)
ma sve sam ocitio posaugao i svejedno se to događe i po everestu je unutarnja temp. 87 stupnjeva a temperatura grafičke 107 stupnjeva (povecala se)
Jel imas PASIVAN hladnjak ?
nope imam aktivni i vrti se
A da mu malo digneš brzinu vrtnje (100% za početak)
po speedfanu je 100 posto al di da mu to dignem?
po speedfanu je 100 posto al di da mu to dignem?
Probaj instalirati Riva tuner i tamo to dignuti (osi ako stvarno nije 100%, iako na 100% mora jako bučati)
di je to u riva tuneru
di je to u riva tuneru
Nemam taj program,ali probaj Hardware-Overclocking-Fan pa tam stavi 100 %.
nakon polasatnog dodatnog ciscenja i sauganja kompa sad okrio prašinu negdje di je prije nisam vidio i jos stavio ventilator na 100% (bio je na 60%) i sad je stabilna temp 65 stupnjeva.
nakon polasatnog dodatnog ciscenja i sauganja kompa sad okrio prašinu negdje di je prije nisam vidio i jos stavio ventilator na 100% (bio je na 60%) i sad je stabilna temp 65 stupnjeva.
Pod opterećenjem (loadom) nadam se
E bok decki imam ATI HD4850 GDDR3 512MB kad sam na netu temp, je 50-55 kad igram igrice 60-78 jel to ok temp jel ima opasnosti da nes crkne ak je visoka
E bok decki imam ATI HD4850 GDDR3 512MB kad sam na netu temp, je 50-55 kad igram igrice 60-78 jel to ok temp jel ima opasnosti da nes crkne ak je visoka
To je sasvim uredu.