Plazma odjednom nije vise HD nego 480p?

poruka: 8
|
čitano: 1.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Molio bi za pomoc nekoga tko se razumije u plazme i HD kabele, jer sam izludio sa Plazmom LG 50' koja radi godinama bez problema ali evo jucer niti jedan uređaj ne prepoznaje pravu rezoluciju plazme 720p nego samo 480p. Kako je to moguće? Pa ako se nesto pokvarilo zar ne bi trebalo imati ili nemati slike? Uglavnom tv radi normalno, zemaljski receiver preko skarta radi normalno, ali ako spojim hd media player preko hdmi kabla slika je 480p - nije do kabla imam 2 (jedino ako su oba riknila u isto vrijeme) i nije do playera jer isto tako prikazuje i receiver pojačao harman kardon koji mogu spojiti preko hdmi-a. Dakle, ili je nesto u tv-u izgorilo ili neznam... Iako tv radi normalno, i čak prikazuje sliku u 720p rezoluciji kad stavim na "force resolution" ali nema zvuka... Uglavnom jako čudno, i ne znam sta da radim? Hvala svima na bilo kakvim informacijama.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

koliko se sjecam, mislim da moras updejtat softwer od plazme! odi na njihovu stranicu skini zadnju verziju i pikni taj usb u tv i updejtaj softwer od doticnog! nadam se da ti tv nije pre star i da podrzava taj nacin!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

Možda nije do plazme nego ti se HD player prebacio na 480p output. Meni se zna iz čista mira to dogodit na mom Pioneer DVD playeru. Razlog ne znam, ali eto, događa se... Ja bi to prvo provjerio, jer sumnjam da bi se nešto promijenilo na TV-u kad on jednostavno prihvaća rezoluciju koju mu player šalje.

Don't lie to me, I Google everything!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hvala vam na brzom odgovoru: 1. Dobra ideja za novi software ali mislim da je tv pre star iz 2007. Probat cu ga updatetat ali svejedno mi nije jasno zasto je odjednom prestao raditi a nista se nije diralo godinama. Hvala jos jednom... 2. I ja sam mislio da je do playera ali probao sam ga spojiti i na drugi uređaj pojačalo-receiver koji isto prepoznaje samo 480p tako da mislim da je ipak do tv-a. A na tv-u nemam nigdje mogućnost mijenjanja rezolucija jer hdmi input radi samo na 720p i to je to... Barem do sada, sad je odlučio smanjit na 480p bez zvuka... Jako čudno, mislim da cu morati nazvati servis... Hvala jos jednom!

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Plazma odjednom nije vise HD nego 480p?

Ako si player spojio na drugo pojačalo koje je prepoznalo 480p ulaz onda je do playera. Ili sam nešto krivo shvatio?

12 godina
neaktivan
Ne player, nego imam pojačalo harmankardon koje ima svoje HD sucelje i kad ga spojim mogu npr. listat radio stanice preko tv-a, uglavnom spojio sam samo pojačalo i na pojačalu mogu inace birati rezoluciju koju zelim ali sada stoji samo 480p... eto zo je uglavnom ista stvar kao i kad spojim media player direktno na tv.
18 godina

Aha, sorry, nisam odmah shvatio. Bit će da je onda do TV-a. Ne škodi nazvat servis i raspitat se.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ma sve ok hvala svejedno... :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice