Ovako molim pametne glavice za pomoć. 
Od jutros pc koji koriste moji starci izvodi nebuloze. Ponaša se kao da je ctrl stisnut a nije. Prije nego počnem odmah ću naglasit da NIJE problem u tipkovnici(probala sam 3 tipkovnice i sve imaju isti problem). Prvo je počeo zumirat kod scrollanja mišem a nakon toga je tipkovnica na svaki dodir tipke počela bacat prečace. Kad stisnem samo slovo P otvara print, ikone na ekranu ostaju zacrnjene, arrow ne rade, jedino što radi normalno je del i esc.
Mislila sam da je virus, proroštala sve antivirusom, trojan removerom, ccleanerom nije našao ništa. Provjerila sam sticky keys nisu uključene. Probala sam u BIOS al se i tamo ponaša isto radi samo esc drugo ne prima.
Nakon sati prčkanja skužila sam da se fantomski ctrl isključi sa crtl+alt+del i nakon toga jedno vrijeme radi normalno ali se opet blokira.
Ne mogu im ostavit pc koji malo malo pa sam stisne ctlr. Ima ko kakvu ideju šta bi moglo bit? Nebi htjela brisat windowse(vista) jer stara kmeći da će onda morat ponovno stavljat sve programe
Jel moguće da je problem u ps2 ulazu(nemam usb tipkovnicu da probam)?
Inače konfiguracija je: Gygabyte ga-m59sli-s5, amd athlon 64 x2 5200+, ati radeon hd 3650, 3gb ram.