- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"Load System Defaults" u BIOSU, pa onda pokusaj!
"Load System Defaults" u BIOSU, pa onda pokusaj!
ima li još ko kakvu ideju pliz HITNO je
ako je napajanje,,,a vjerovatno nije....probaj ga zamijeniti s nekim drugim ako si u mogucnosti.
otkad ti se to pocelo događati....???
ako je napajanje,,,a vjerovatno nije....probaj ga zamijeniti s nekim drugim ako si u mogucnosti.
otkad ti se to pocelo događati....???
Probaj zamijenit memorije.
Probaj zamijenit memorije.
ima li ko ideju šta bi moglo biti
Pozdrav! imam problema sa tonom koristim laptop asus f5z..kad se puni i ja ocu da ga upalim nemam tona aa sve drajveri su instalirani...mozel iko pomoc..?
Pozdrav! imam problema sa tonom koristim laptop asus f5z..kad se puni i ja ocu da ga upalim nemam tona aa sve drajveri su instalirani...mozel iko pomoc..?
nema nikakva al ja fakat neznam kako da ja napravim temu..pa sam ovde morao pisat...izvini...
nema nikakva al ja fakat neznam kako da ja napravim temu..pa sam ovde morao pisat...izvini...
Pa sve ti piše na BSOD-u. BIOS/matična ti nisu kompatibilni sa ACPI standardom.
Probaj apdejtati BIOS, a ako to ne pomogne isključi ACPI mod tokom instalacije Windowsa
tako što ćeš pritisnuti F7 kada te setup bude pitao da instaliraš storage drivere (SATA/RAID).
Probaj apdejtati BIOS, a ako to ne pomogne isključi ACPI mod tokom instalacije Windowsa
tako što ćeš pritisnuti F7 kada te setup bude pitao da instaliraš storage drivere (SATA/RAID).
Da kolega nedim i meni se čini ovo kao najbliže, ali opet problemi oko ACPI-a nastaju s winxp jer u njemu nisu uključeni driveri. Win Vista i Win 7 s tim nebi trebali imat problema jer imaju te drivere.
Iako ti je HDD pretpostavljam nov, nemoj odbacit mogućnost da je možda u njemu problem. Koji HDD imaš? Da li ga u biosu možeš normalno vidjet?
Meni se takav BSCR pojavljivao kad sam imao probleme s HDD-om i kad sam imao problema s memorijom. Najčešće mi se u praksi ispostavilo da je problem s HDD-om.
Svakako ubaci drugi disk (a ovaj obvezno iskopčaj), što nije problem nabavit ako nemaš(posudit za probu samo), ako tako sve radi onda si pronašao rješenje.
- BIOS na default postavke
- izvadi sve RAM-e, ostavi samo 2GB(pretpostavljam da imaš ovaj comp iz "Moj PC")
- provjeri još jednom dali je prebačeno s AHCI na IDE mod
Haha to je i meni bilo pa san mora reinstalirat Windowse!
- BIOS na default postavke
- izvadi sve RAM-e, ostavi samo 2GB(pretpostavljam da imaš ovaj comp iz "Moj PC")
- provjeri još jednom dali je prebačeno s AHCI na IDE mod
Haha to je i meni bilo pa san mora reinstalirat Windowse!