PC Problem

poruka: 23
|
čitano: 2.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PC Problem
pitanje

Jucer mi se po prvi puta dogodio problem sa novim kompom.

Sve je bilo normalno stari pokrene igru i odjednom komp se resetira i tako 6 puta( a sve je bilo u redu dok je brat igrao 15 min prije njega) i danas radi normalno, koji bi to mogao vrag biti??? Molim pomoc.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC Problem

problemi sa naponom.....ali ne brini....ionako kažeš da je sada okNamigiva

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Problem
autorov komentar

Ali kako samo odjedanput?

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC Problem

možda je susjed upalio muzilice hehehe....kako nekad nestane struje....desi se....ma ne brini se...ako se ponovi javi pa da probamo riješit i nać uzrok ako se bude dalo!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Problem
autorov komentar

Na samo dvije igre se komp resetira HAWX i Battlefield 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC Problem

Ehhhh onda je stvar u nečem drugom....piratske igre, neispravni crackovi, pregrijavanje računala/VGA kartice i sl....probaj stavit zadnje vga drivere, možda pomogne, i reinstalirat igre, odnosno stavit zadnje crackove!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Problem
autorov komentar

Pa nevjerujem. Jucer je sve radilo super, ugasim komp za 30 min ponovo upalim i igra krene i prode  30 sec i komp se resetira (samo Tom clansys Hawx i BF2).

Ali kako samo odjedanput i kako samo kad stari sjedne na komp????

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 16:45 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC Problem

Pitaj si čaču onda....možda on zna Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Problem
autorov komentar

Ozbiljno sad molim pomoc, maloprije sam reinstalirao igre i opet sve isto. Stavio sam najnoviji DX i najnovije drivere za grafu i nis. A druge igre rade normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PC Problem
Point-X kaže...

Ozbiljno sad molim pomoc, maloprije sam reinstalirao igre i opet sve isto. Stavio sam najnoviji DX i najnovije drivere za grafu i nis. A druge igre rade normalno.

da ti nije nes riknulo...testaj malo stabilnost,meni se ista stvar desila,pa sam isao viditi u cem je prob i crkla mi jedna pločica od meme...probaj i ti tako...
AMD Athlon X2 4000+ 2x2,1 na 2x2,7 4gb ram- DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit i DDR2 2x1GB PC6400 (800MHz), A-Data Maticna-Gigabyte-S Series-GA-M720-US3 Grafa-Zotac GeForce 9500GT 512 mb 128 bitna,ddr2
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 17:53 (dalmata40).
16 godina
autorov komentar
dalmata40 kaže...
da ti nije nes riknulo...testaj malo stabilnost,meni se ista stvar desila,pa sam isao viditi u cem je prob i crkla mi jedna pločica od meme...probaj i ti tako...
 Pa kako samo te dvije igre seru onda?? I kako to mislis da testam, malo ne kuzim se utakve stvari pa pitam.
16 godina
neaktivan
PC Problem

Možda su ti to jedine igre koje su malo zahtjevnije pa ti se prilikom igranja na nekim dijelovima igre više zagrijava grafička te dosegne temp koja je kritična i onda slijedi reset da se ne bi oštetila? Eto nagađam. Provjeri si temperature komponenti.

Everest ti nije loš a imaš i speed fan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Point-X kaže...
dalmata40 kaže...
 Pa kako samo te dvije igre seru onda?? I kako to mislis da testam, malo ne kuzim se utakve stvari pa pitam.
 Skini si program OCCT i testiraj CPU,GPU i PSU

Jednostavno je samo ga instaliraj, pokreni i sa lijeve strane imas izbor komponente koje zelis testirat!
Usput skini i HWmonitor i gledaj temperature procesora i graficke (CPU i GPU)

Ako gpu prelazi 90c* sto rijetko koja grafa uopce radi na toj temp ne znam koju imas pa otprilike... moja 8800 gtx je imala on load dok igram 80c* radnu! Bit ce da ti je GPU kriv i grafa se pregrijava! ovisno o modelu napominjem! imas grafe koje rade na 50c* on load!

Ako cpu prelazi 60 (vise manje i amd i intel) to nisu bas sigurne temp, onda ti je proc uzrok!

Uglavnom vidit ces sta ce se desit pokretanjem raznih testova!

Nadam se da ce ti to pomoc!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
17 godina
neaktivan
PC Problem

Nemoj pricati previse o temperaturama kada nemas previse iskustvaNamigiva

Moj C2D radi na 77stupnjeva kada upalim Crysis(nemoj misliti da dioda laze,sve je oko kompa jednostavno kipuce!),sve radi sasvim normalno.

Vec sam bio pisao u jednoj temi o tome,tako da je tvojih navedenih 60stupnjeva nista.

6600Gt je radila na preko 90(u programu je pisalo 100 i nesto kusur),dodir hladnjaka s prstoj je jedva bio moguc jer je bio kipuc,graficka je radila normalno(isto imas temu na forumu ako ne vjerujes).Tako da je 80 stupnjeva na tvojoj 8800gtx sasvim u redu.Cool

HAWX I BF2 nisu nesto prezahtjevne igre,tako da vjerojatno nije problem u temperaturama.

Autoru teme:Pod "ostale" igre,na koje mislis?

Neke zahtjevne,navedi ih nekolikoCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar
Lion King kaže...

Neke zahtjevne,navedi ih nekolikoCool

Pa Crysis mi radi normalno, Tiberium Wars, World of Warcraft, CoD 4, DOW 2
17 godina
PC Problem

Ljudi ti probaju pomoći a ti stalno piliš isto....kupi si original igre i bok, ako ne makni te 2 koje ti rade nestabilno i amenBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Problem

Ako ti komp radi normalno kada igras crysis onda ti hardver definitivno nije problem.

Nabavi drugu igru(posudi od nekoga),pa ce ti sve normalno raditi.Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC Problem

Ja sam imao isti problem jer se i moj komp sam od sebe gasio.Išao sam na Control Panel i onda na user accounts i tamo je bio moj korisnički račun i još jedan.Ja sam ga odmah izbrisao i komp mi sada normalno radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 14:09 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Problem
autorov komentar

Ljudi zahvaljujem svima na pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC Problem

sigurno ti je to što ti imaš možda slab komp za te dvije igre!!Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar
dani500 kaže...

sigurno ti je to što ti imaš možda slab komp za te dvije igre!!Osmijeh

Nije zbog toga sigurno vjeruj mi nesto je drugo bilo u pitanju.
16 godina
neaktivan
PC Problem

mozel jedna pomoc oko igrara.prije mi je sve fino islo igrice ali sada imam problem sa zastajanjem.kada uđem u igru meni komp samo zakoči i pojavi mi se boja po igrici i sve mi se razvali i to mi stalno desava.samo mi pomaze reset.neznam do ćega je.molim vas pomozite

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sigurno je graficka, instaliraj drivere, testiraj hardware

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice