PC ne radi!

poruka: 6
|
čitano: 2.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
PC ne radi!

Dakle imam relativno dobar pc:
fx8320

asrock 970 ex3

sapphire hd7870

8gb rama

1,5 tb hdd

60gb ssd

Upalio bi iz svakog petog pokusaja pa sam ga poslao na popravak, da bi on meni vratio pc i rekao da ga je samo trebalo ocistiti i da sad radi. i kad sam ga probao upaliti napajanje vrti ali nema slike na monitoru niti beep signala, nista. ima li ko kakvu ideju? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PC ne radi!
jpantalon kaže...

Dakle imam relativno dobar pc:
fx8320

asrock 970 ex3

sapphire hd7870

8gb rama

1,5 tb hdd

60gb ssd

Upalio bi iz svakog petog pokusaja pa sam ga poslao na popravak, da bi on meni vratio pc i rekao da ga je samo trebalo ocistiti i da sad radi. i kad sam ga probao upaliti napajanje vrti ali nema slike na monitoru niti beep signala, nista. ima li ko kakvu ideju? 

Zadnji put kada mi se monitor nije palio i nije bilo beepanja razlog je bio procesor..krepo je

Ne mora biti da je to...ako imaš kakvu grafu drugu probaj na nju spojit ili ako imaš intergriranu spoji na nju

Ako imaš i intergriranu kada spojiš na nju, ako upali monitor provjeri koja ti je glavna grafa..intergrirana ili PCI-e ili koji slot več je

POTPIS :)
15 godina
neaktivan
PC ne radi!

kako si opisao to moja je predpodstavka da je krepala maticna ... ukljuci racunalo i stavi prst pri dnu hladnjaka cpu-a ako je vruc
onda pokusaj ovo sa integriranom grafickom , malo povadi ram-a ...

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PC ne radi!

Meni se bilo događalo isto onda sam shvatio da su mi se windowsi resumali (to mi se desilo kada sam ga force shutdowno) od kada ga gasim normalno sve radi

Trolololo
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 12:10 (karlo2727).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC ne radi!

Pozz,

Ako je bio na čišćenju moguće da su vadili komponente.

Ovakav problem je česta pojava kada mjenjaš proc, sve što u tom slučaju treba napraviti je izvaditi BIOS bateriju, vratiti ju nazad nakon par sekundi pod uvijetom da je komp isključen iz struje.

Ako to ne upali postoji mogučnost da je utičnica ili produžna letva u banani pa ga stoga pokušaj upaliti na nekoj drugoj utičnici u kući/stanu.

Naravno uvijek postoji mogučnost da je napajanje neispravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PC ne radi!

Sve sto su ostali napisali pomaze ali takode probaj izvaditi Ramo-ve pa ih ubacuj jedan po jedan dok ne vidis

na kojim je problem. Kod mene se isto desavalo nema nicega na ekranu niti je se cuo beep.

Problem nezz koji je bio al je bio u vezi RAMA vratio sam jedan po jedan na mjesto i kasnije je sa svim tim istim Ramovima radio

a pre nego sto sam ih izvadio nije radio racunar.

Ja mislim da je RAM a vi?

6 RAM
0 Procesor
0 Graficka
0 Maticna
0 Napajanje
MasterFreak

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: