Patriot Xporter XT problem

poruka: 4
|
čitano: 1.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

stick je 16GB(fortmatiran u fat32)
Kada kopiram podatke na njega i kada ga spojim na neki drugi komp fale mi podaci,tj.dijelovi tih fajlova.(npr ako je film 700MB imam 60MB ili 400MB).
Onda kada napravim chdsk pojavi se puno fajlova u sistemskom folderu found00x.To se događa skoro svaki put kada ga spajam na dva različita računala.
S kompa ga odspajam sa safely remove...ali opet mi se to javlja. U postavkama je optimiziran za brzo odspajanje a ne za performanse.
Zanima me da li ga trebam reklamirati (kupljen je u HGspotu ali nemaju ga već dva mjeseca na cjeniku),ili bi možda s nekim programom mogao nešto pokušati napraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Patriot Xporter XT problem

Dali se to uvijek dešava? Kako ga spajaš na kompjuter? Direkto u USB port ili preko kabla? Probaj promijeniti kabel i formatiraj stick, pa pokušaj ponovo. Ako to ne uspijei ako ti je pod garancijom onda ti je najbolje da ga odneseš u HG spot i reklamiraš.  I najjednostavnije.

17 godina
RE: Patriot Xporter XT problem

nije uvijek ali u više od 50% pokušaja.pokušao sam i direktno i preko kabela ali se opet to dešava.i nakon formatiranja se to događa.razmišljam da ga odnesem na reklamaciju ali trenuto nemaju nijedan stick od 8 ili 16 GB koji je barem približno brz kao ovaj

17 godina

ja imam isti stik nekih mjesec dana isve radi kako treba.

slicne probleme sam imao sa starim no-name stikom i najbolje da ga zamjenis jer ce se stvari samo pogorsavati i podatke ces konstantno gubiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice