Odjednom nema slike na ekranu

poruka: 6
|
čitano: 2.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nesvakidašnji problem - trebam pomoć

imam računalo matična gigabayte lga 775 gore dual core i samo odjednom nema slike na ekranu , ok ubacim drugu grafičku opet isto , imao sam rezervni proc 775 intel celeron ubacim njega na ploču opet nemam slike na monitoru , svi ventilatori se upale svijeti lampica slike nema , ok kažem idem izvaditi baretiju , prvo izvučem kabel od napajanja izvadim bateriju pričekam 5 min opet isto sve se pali slike nema

nabavim drugi komp 775 sa asrock pločom ima dual core pa cu komponentu po komponentu u njegov sistemom eliminacije , izvadim ja njegov proc , stavim unutra prvo celeron ( naravno vratim hladnjak ),

isti simptom ko i na gigabajtici poptuno isto sve vrti slike nema , o izvadim celeron stavim svoj pentium dual core isto nema slike , sad dolazi ono najbolje vratim njegov proc komp nema slike

Ja na tom kompu sam samo mjenao procesore ništa drugo , i on ima najači proc 2,8 moji su po 2,6 ali tu sam pokušao drugu grafičku i izvadio bateriju ništa slika mrtva ,izvadio rame strvaio ih natrag ništa , zamjenio mjesta ramima ništa

ajde za moj komp manje više ali što je krivo pošlo na njegovom kompu svaki puta prilikom mnjenjanja proca kabel iz struje itd držao sam se pravila ,

pa ako ima te još koji savjet  unaprijed vam hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Dal si to sve isprobavao na istom monitoru ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno problem monitora ili kabela koji ti spaja grafičku sa monitorom.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Monitor je sigurno ispravan jer je ono drugo računalo radilo kad sam ga spjio prvi put ( asrok 775)

Iz provjere sam spojio laptop na monitor i radi

0 0 hvala 0
15 godina

Da li tvoja matična podržava integriranu grafiku? Jer ovaj problem koji si naveo dešavao se mom bratiću sve dok nisam u biosu ugasio integriranu grafiku odnosno stavio da sliku šalje na normalnu grafičku karticu. Bratić mi ima AMD procesor i ASRock matičnu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 22:32 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nesvakidašnji problem - trebam pomoć

nevidim koju ulogu ima integrirana grafika , na gigabajtici ju nemam , na asrok ploči ima ali je podešeno da frst video bude pci ex

Kakve veze ima integrirana grafika kad uopće nevidim sliku butanja biosa , jer on bi po meni ta ploča asrok dočim izvadim grafičku davala signal automatski na integeriranu grafiku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice