imam računalo matična gigabayte lga 775 gore dual core i samo odjednom nema slike na ekranu , ok ubacim drugu grafičku opet isto , imao sam rezervni proc 775 intel celeron ubacim njega na ploču opet nemam slike na monitoru , svi ventilatori se upale svijeti lampica slike nema , ok kažem idem izvaditi baretiju , prvo izvučem kabel od napajanja izvadim bateriju pričekam 5 min opet isto sve se pali slike nema
nabavim drugi komp 775 sa asrock pločom ima dual core pa cu komponentu po komponentu u njegov sistemom eliminacije , izvadim ja njegov proc , stavim unutra prvo celeron ( naravno vratim hladnjak ),
isti simptom ko i na gigabajtici poptuno isto sve vrti slike nema , o izvadim celeron stavim svoj pentium dual core isto nema slike , sad dolazi ono najbolje vratim njegov proc komp nema slike
Ja na tom kompu sam samo mjenao procesore ništa drugo , i on ima najači proc 2,8 moji su po 2,6 ali tu sam pokušao drugu grafičku i izvadio bateriju ništa slika mrtva ,izvadio rame strvaio ih natrag ništa , zamjenio mjesta ramima ništa
ajde za moj komp manje više ali što je krivo pošlo na njegovom kompu svaki puta prilikom mnjenjanja proca kabel iz struje itd držao sam se pravila ,
pa ako ima te još koji savjet unaprijed vam hvala