- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
frend ima navedenu karticu i znaci od 256 mb i dx diag-u mu pise da je kartica od 1gb
kako to ? dal koristi rame ili ?
Ne, nekoristi rame.
Već se radi o pogrešci Upravljačkog programa.
A i da ima 1GB memorije, bila bi jos sporija od 256MB verzije, jer ta kartica nemoze iskoristit 64MB a kamoli 1GB.
Neka instalira najnovije drivere i DirectX.
Ne, nekoristi rame.
A i da ima 1GB memorije, bila bi jos sporija od 256MB verzije, jer ta kartica nemoze iskoristit 64MB a kamoli 1GB.

Ne, nekoristi rame.

frend ima navedenu karticu i znaci od 256 mb i dx diag-u mu pise da je kartica od 1gb
kako to ? dal koristi rame ili ?
Ja sam taj njegov prijatelj, da to je turbocache al pise da podtzava maksimalno 512 mb, a da mi oduzima 1 gb skuzil bi u igrama
Procito sam negdje da turbocache ne radi na visti
Turbocache je nešto sasvim drugo. To je kad grafička kartica u potpunosti koristi RAM memoriju, tj. nema svoje memorije nikako, već koristi samo RAM.
Ovdje se radi da tvoja grafička ima svojih 256MB, ali kad tih 256BM ponestane, koristit ce RAM ili HDD.
Evo na mojoj 4870-ki. Imam 4GB RAM-a (64 bitna verzija Windowsa), zanči sa tom hypermemory dobivam maksimalno 2 i nešto GB, a grafa ima 512MB, tako da je vjerojatno to turbocache