Nove igre neče da rade

poruka: 5
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nove igre neče da rade

Zanima me dali je napajanje od 400W dovoljno za neke nove igre kao što su GTA 4, Flatout Ultimate Carnage... jer kada pokrenem te igre, PC mi se zamrzne i nemože se više ništ napraviti osim resetiranja???

Konfiguracija:

Matična- Asus M2N-E

Grafička- NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB)

Procesor- AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2

Napajanje- 400W

Radna memorija- 2GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nove igre neče da rade
tonica78 kaže...

Zanima me dali je napajanje od 400W dovoljno za neke nove igre kao što su GTA 4, Flatout Ultimate Carnage... jer kada pokrenem te igre, PC mi se zamrzne i nemože se više ništ napraviti osim resetiranja???

Konfiguracija:

Matična- Asus M2N-E

Grafička- NVIDIA GeForce 9600 GT (1024 MB)

Procesor- AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2

Napajanje- 400W

Radna memorija- 2GB

trebalo bi biti dovoljno..no dali je napajanje <no name> ili ?...u suprotnom mora da je do nekog software-a, patchevi, cr**k itd..

R
16 godina

napajanje je: Andromeda

17 godina
Nove igre neče da rade

Da je do napajanja komp pi se ili ugasio ili restartao ili prodimio. Ili ga pak idući put nebi mogao upaliti.

Ovo meni smrdi na neispravan disk ili memoriju (eventualno su si možda Windowsi ili driveri nešto umislili - stavi Sedmicu pa vidi kak ide).

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da gta 4 ne ide na win 7, al et probaj dosta ih imaju problema sa gta 4 na win 7, ja mislim da ti je do napojne jer jace graficke traze i jaci napon, a moze ti biti i do memorije, one se inace najbrze kvare, kako stojis sa drugim zahtjevnim igricama, i kakve su ti temperature, graficke, procesora, memorije i maticne?

Mulalic Aid
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice