Pozdrav,
Za početak se ispričavam ako već postoji slična tema, ali koliko sam tražio po internetu i bug forumu ja mislim da ne postoji. Uglavnom, imam laptop koji je naveden u naslovu.
Informacije: Procesor: Intel Core i5-4200 CPU, 1.60 GHz 2.30 GHz
MEMORIJA: 4 GB DDR3 1600MHz
Grafička: NVIDIA GEFORCE GT740M
HARD DISC: 1TB
OPERATIVNI SUSTAV: Windows 10 Pro
Laptop kada radi odlično kada radi na punjač ili kada se baterija puni. Ne šteka, ne usporava se, ne zamrzava se ili nešto slično. Pali i gasi se brzo. Kada laptop rada samo na bateriju, često izbaci neki error pa ga automatski resetira. Ako ga želim resetirati ili ugasiti, ekran se zacrni i ne gasi se sve dok se baterija ne isprazni. Kada pritisnem na desktopu desni klik onaj kružić ne ne prestaje vrtit i ne mogu ga refresat ili otvorit novi folder na desktopu. AKo ga stavim na sleep i zaklopim ekran se zacrni, ali on se ne gasi odnosno ne spava sve dok se ne isprazni. Zna se zamrznut i ne mogu više miš pomaknut, što znači da ga moram prisilno gasit. Uglavnom naveo sam većinu problema prilikom rada na bateriju. Kada radi na punjač ništa od toga se ne događa. Samo kada radi na bateriju. Praktički ga ne mogu bez punjača koristit, a baterija izdrži 3 sata. Da li je možda netko imao sličnih problema ili zna u čemu je problem. Unaprijed se zahvaljujem.