Nepoznat uzrok smetnje

poruka: 3
|
čitano: 814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Nepoznat uzrok smetnje

Bok! Imao sam razlicite konfiguracije i ekrane i operativne sustave i sve se isto ponasaju. Ukratko, konfe kao da rade normalno, ali ih nesto smeta i to se manifestira kao lag koje je uvijek i svugdje prisutan. Znaci i u windowsima mi je mis onako malo grepka i kasni i neugodno je bilo sto raditi na kompjuteru. Isto tako u igrama u singleplayeru i preko neta ista stvar, i ljudi i botovi laguju brutalno i razvaljuju me.  U igrama imam skill ajmo rec pet posto od onog sto bi imao da nema te smetnje. Pokusao sam sve i svasta i nikako da nadjem neki trag. Kud god krenem, vidim da sam to preispitao vec i da nema smisla da je tamo problem. Npr, prije pet godina sam to otkrio tako da je moguce da to oduvijek imam i jednostavno sam se naviko na te inferiorne uvjete. Tada sam mislio da su komponente slabe ili stare pa sam ih mjenjo, sve. Promjenio periferiju, imao 6 ekrana. Znaci sami windowsi i linuxi malo lagaju pa cesto kliknem krivu ikonu i tako. Ono sto me zbunjuje je to da je FPS skroz uredan, a osjecaj je kao da se konfa muci. Nakon toga su mi pocele padati na pamet ideje da je mozda struja u igri pa sam zvao elektricare i nosio konfe na druge lokacije, pa opet nista. Na dijagnostikama kazu da im se cini da je sve u redu. Dva puta sam kupio nove konfe koje su skroz dobre za to sto mi treba i opet isto. Uglavnom skroz razlicite konfe, isti problem i OS i net i singleplayer.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Nepoznat uzrok smetnje

Reci ljudima koji konfu imas.

8 godina
neaktivan
Re: Nepoznat uzrok smetnje

ASRock FM2A85X Extreme4
AMD A8-5600K with Radeon HD 7560D
8GB DDR3
Seagate Desktop HDD ST500DM002

Prije sam imao E5200 i HD4670, identicno ponasanje..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice