Nema dijagnoze za laptop

poruka: 10
|
čitano: 1.891
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nema dijagnoze za laptop

Pozz,

imam problem,pošto mi je komp orudje rada a čekam već 3 dana da mi u servisu postave dijagnozu.Naime,samo se odjednom srušio sustav,u gornjem lijevoj uglu mi je prije gašenja na kratko ,kao da se cijeli ekran skupio u taj mali kvadratić,prikazao neku poruku da sejvam,što li već..normalno da nisam stigla ni pročitat,nešto sam ja ipak kliknula .Frend mi je došao pogledati odmah,kaže da još nije imao takav slučaj,ne može instalirati Windowse,ne prihvaća-Prije mjesec dana mu je zamijenjen hard na servisu,jer je isto nešto crkavao bi-ne bi .Ako netko ima sličan slučaj riješen,pomagajte {#}

E,da ,pisalo je da nedostaje neki dio Windowsa,frend sa cd išao instalirati ,ne prihvaća

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 9:48 (kojalozinka).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nema dijagnoze za laptop
Ako ne prihvaca - moze bit da ti i ovaj hard disk odlazi.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
15 godina
protjeran
Nema dijagnoze za laptop

Čekat češ ti njega još barem tjedan i pol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nema dijagnoze za laptop

HDD je gotov.

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
Ako ne prihvaca - moze bit da ti i ovaj hard disk odlazi.

Pa kako je moguće da mi instalira novi prije mjesec dana i da taj rikne tako brzo...kak ne mogu skužiti što mu je,pa trebali bi to brzo znati,ipak su malo bolji servis ufff.Hvala ti na odgovoru

14 godina
neaktivan
kexx kaže...

Čekat češ ti njega još barem tjedan i pol.

Nemoj me plašiti,zadnji put su mi to sredili već drugi dan,što je stvarno super brzo.Promijenili hard ,ali se laptop gasio par puta sam od sebe isti tjedan,i nasrao mi se neki babylon pretraživač,maknula sam ga sa svih dosptupnih mjesta(iz addsa,extezija..),nigdje ga se ne može naći,ali kad otvorim google,eto i njega desno,antivirusni ništa nisu uspjeli naći,ali sam uspjela Spybootom uloviti 8 trojanaca-sve redom uz babylon vezani..ada nisam skurila čime od toga hard?

15 godina
protjeran
kojalozinka kaže...

Pa kako je moguće da mi instalira novi prije mjesec dana i da taj rikne tako brzo...kak ne mogu skužiti što mu je,pa trebali bi to brzo znati,ipak su malo bolji servis ufff.Hvala ti na odgovoru

Daj skuži da nije samo tvoj laptop tamo na servisu-postoji red za sve,pa tako i red za uređaje na servisu.

Treba doći na red,treba napraviti dijagnozu, treba dobiti odobrenje za dio...

Nije to lakiranje noktiju.

14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

HDD je gotov.

Novi je,bar su rekli u servisu,još su stavili " malo" jači HDD (500 GB) nego je bio stari (mislim jadnih 180 GB)..Pa koja je to kvaliteta ako se skurio za mjesec dana???

14 godina
neaktivan
kexx kaže...
kojalozinka kaže...

Daj skuži da nije samo tvoj laptop tamo na servisu-postoji red za sve,pa tako i red za uređaje na servisu.

Treba doći na red,treba napraviti dijagnozu, treba dobiti odobrenje za dio...

Nije to lakiranje noktiju.

Joj,zločesto muško!!{#}Stvar je u tome što su ga odmah  uzeli u obradu,bila ,vidjela,čula:),lakirala nokte kod njih;)

15 godina
protjeran
kojalozinka kaže...

Joj,zločesto muško!!{#}Stvar je u tome što su ga odmah  uzeli u obradu,bila ,vidjela,čula:),lakirala nokte kod njih;)

Ma nisam ja zločest,ali nije to samo tako.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice