Poštovani bugovci,
Evo jedan misterij. Jucer sam frendu poklonio svoje dijelove, jer znam da mu je financijsko stanje takvo kakvo je. Jedino je kupio graficku neku za pocetak. Problem je sljedeci i prije nego sto smo njegove stare dijelove izvadili dogodilo se sljedece. Računalo uopće ne dolazi do bios screena, ustvari ne dobiva se ništa na ekran. Nakon toga smo izveli promjenu doslovno svih dijelova, čak sam i nabavio napajanje novo novcato i to isprobao i opet ništa. E sad dvije stvari me muče. Ne dolazi nikakva slika na ekran?? Drugo taj zvuk iz kučišta stalno dopire i ajmo reci kucka kao tempirana bomba. Nije onaj beep nego bas neko tupo tuckanje?!??!? Komponente trenutno unutra su Amd Athlon x2 64 5200+@2,6GHz( nikad clockan jer me to nikad nije ni zanimalo!), 4gb DDR2 800 MHz OCZ Gold XTC, Gigabyte M59SLi S4 v1.0, i graficka je Saphire radeon HD5450. E sad ovo tuckanje zvuci bas kao tempirana bomba. Ja vas molim za pomoć jer jedino mi HDD pada na pamet, moja matična je dosta nova i ima samo IDE konektor jedan i jedan za floppy, a ovo su ATA diskovi :/