Nec versa fc160 driveri

poruka: 9
|
čitano: 6.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nec versa fc160 driveri problem

Pozdrav,eto frend mi donio laptop da mu snimim windowse,medutim problem je sto nemogu nigdje naci za doticni laptop niti jedan driver..

Pa bi molio vas forumase dali znate gdje ih naci????

A problem pri instalaciji windowsa mi javlja kada formatiram c particiju krene instalirati:CANNOT FIND system32/NTFS file tak nesto

WTF sta je to????

Molim pomoc HITNO je

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nec versa fc160 driveri problem

Drivere skini tu.

Šta ti točno javlja prilikom instalacije?

17 godina
neaktivan
Nec versa fc160 driveri

Eto hvaal za drivere,posto nisam znao a ni frend da su mu na hardu.

Sranje se desilo prilikom drugog formatiranja (FULL) , stalo mi je na 40% i nije se micalo ja ga nazvo da pitam dali da ga ugasim ili cekam jos posto sam cekao dobrih 1h.Kaze ugasi ga "prisilno i probaj ponovno.Ajd ja sad iso na quick format i gle cuda formatiralo i snimilo windowse.Prvi dan snimio drivere sredio sve ugasim ga (radio jedan sat)....Sutra on dode  da ga odnese ja ga upalim da vidi da je sve u redu a ono LOLCINA.rusa se nakon loadinga windowsa.Znaci ocitava i pojavi se start windows normal,safe mod i td.Sta god odaberem,nakon odabira pojavi se crni ekran i laptop se restarta.I tako u nedogled.

Dali je to mozda do harda posto jedino to ima nekakve veze formatiranje i td.A i on sam kaze da svaki put kad bi isao na defragmentiranju na 65% zablokira i nejde dalje.

Dali se isplati kupovati hard????

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nec versa fc160 driveri

Isplati se. Sigurno je hard razvio bad sectore. Mogao bi ga provjeriti unutar Windowsa ili sa nekim third party programom, ali mislim da nema svrhe. Nabavi novi hdd.

15 godina
neaktivan
Nec versa fc160 driveri

nemogu nigdje naci drajvere za  nec versu fc160, na njihovim stranicama za ovu seriju link ne radi jel ima nesto slicno sto bih mogao probat, tocnije pricam o zvuku i videu samo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Imam ja drivere, pa ako ništa ne upali, mogu ti ih uploadati na Rapidshare. Međutim, link koji je poslao Whalter meni uredno radi - probaj opet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 13:06 (Vortac).
14 godina
neaktivan

Aj molim te ako još imaš te drivere da i meni posalješ putem team vivera ako ga imaš instaliranog unaprijed ti hvala!

MARIO19762
14 godina
neaktivan
Aj molim te ako još imaš te drivere da i meni posalješ putem team vivera ako ga imaš instaliranog unaprijed ti hvala!
MARIO19762
14 godina
neaktivan
Nec versa fc160 driveri

Ima li tko drevere za NEC versa fc 160? ne mogu ih nigdje skinuti.

MARIO19762

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice