bok imam laptop Lenovo 3000 N500 i kad sma ga upalio ne može sve učitat i dok učitava upće mu ne radi hard disk i ventilator koji je problem????????????????????????
bok imam laptop Lenovo 3000 N500 i kad sma ga upalio ne može sve učitat i dok učitava upće mu ne radi hard disk i ventilator koji je problem????????????????????????
...I dok vozim auto on se uopce ne krece.
Kako znas da hard disk ne radi?i ventilator?
da li pri podizanju racunalu na pocetku ti se pojavi greska tipa "Invalid boot device ili No boot device found restart " ?
Koji error dobijes na ekranu, ili šta se desi na ekranu prilikom paljenja laptopa? To tvoje da neradi HDD ili ventilator može biti pogrešno, pa čak ti može biti i začepljeno uho pa kao ti nečuješ... ;)
kada upalim sve stane upoće se windowsi ne učitavaju
kada upalim sve stane upoće se windowsi ne učitavaju
Da li je prije radilo kak treba, koliko je laptop star, koliko ti je daleko najbliži servis?
Desilo se tako nesto mom frendu prilikom palenja laptopa bios bloka jednostavno.
I na servisu mu je reklo da je hard disk isa,,ali zasto?
zato sta budala nije windowse gasio kako se gasi strucno nego onako preko tipke sta je vrlo stetno za hard?
dali si to radio ili nesto slicno tako?
Desilo se tako nesto mom frendu prilikom palenja laptopa bios bloka jednostavno.
I na servisu mu je reklo da je hard disk isa,,ali zasto?
zato sta budala nije windowse gasio kako se gasi strucno nego onako preko tipke sta je vrlo stetno za hard?
dali si to radio ili nesto slicno tako?
da tako sam ugasivao .
Eh sad znas da tako nesmjes vise radit..jer znas sta te ceka,,isto to vrijedi za Micro i mini kartice za mob,,nesmjes vadit ako je upaljen mob jer ih on navodno koristi.
Eh sad znas da tako nesmjes vise radit..jer znas sta te ceka,,isto to vrijedi za Micro i mini kartice za mob,,nesmjes vadit ako je upaljen mob jer ih on navodno koristi.
znaš možda kako to srediti
Da otiđi na serveris pa vidi sta ti oni kazu.....mozda nije hard :D
Vidiš, sad si me zbunio. Čini mi se da mi u uputstvima piše da kartice vadiš jedino dok je mob upaljen, inaće ne. Marka moba SE. Provjeriti ću opet, ako ću stići
znaš možda kako to srediti
nema se tu što za sredit crka ti je hdd kupi novi a usput pročitaj osnove uravljanja računalom
Vidiš, sad si me zbunio. Čini mi se da mi u uputstvima piše da kartice vadiš jedino dok je mob upaljen, inaće ne. Marka moba SE. Provjeriti ću opet, ako ću stići
Lol nemam te sta zbunit,,pa logicno je ako je mob upaljen da koristi tu karticu i ti kad je vadis prekidas taj rad O.o
I u upustvima sam procita pisalo je debelim crnim slovima da ne vadim karticu dok je mobitel upaljennnn :D
Tako ti je isto sa USB-om trebas prekinit proces da bi ga izvadio :)