Ne mogu ući u Windows

poruka: 4
|
čitano: 2.705
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne mogu ući u Windows

Moj problem je da ne mogu ući u Windows. 

On se pokrene, te dobijem Welcome screen. Kada kliknem svoje (jedino) korisničko ime, prikaže se moja radna površina, zatim odmah piše Logging off, te ponovo dobijem Welcome screen.

Nakon par pokušaja dobijem poruku ovog tipa: "Prvojerite je li Drive A: zatvoren."  Floppy drive nemam, a hard disk je zatvoren. Otvarao sam računalo i sve je uredno spojeno.

U čemu je problem? Hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ne mogu ući u Windows

Pri paljenju ući u safemod (pritiskaš f8 dok se pali). Vidi jel tada uspijevaš pri loginu.  Ako je sve u redu, u takvom modu izvrši cjelokupnu provjeru sistema na malware. Koristi ovaj skener.

http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro

Naprosto sumnjam da logiranje ima veze sa nekim problemom spojenosti harwarea. Sve mi miriše na virus. Ako to ne uspije, biti će potreban sprženi RescueCD od Avire, koji se ubaci pri paljenju i slijedi se upute.

http://www.avira.com/en/support-download-avira-antivir-rescue-system

Stvarno još nikada nisam čuo da uđeš u svoj account i naprosto se samo odlogira.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ne mogu ući u Windows

ja išao clockat pa nije uspjelo, pa clear cmos...

krene mi ulazit u windowse kad ono isti problem...ništa puknem restart..uđem u bios...stavim floppy na disable, na boot prvi hdd, ovo ostalo sve na disable i normalno radi..

također nemam floppy jedinicu, ali nakon što sam vratio bios postavke na default vratio se i floppy kao uključen u biosu i windows ga traži al ga nema pa zato baca taj problem..makni to sve u biosu i radit će ti...

:D

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
Re: Ne mogu ući u Windows

Nisam uspio. Jednostavno ne da.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:12 (vip.shark).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice