Nakon zamjene ventilatora na cooleru komp šteka

poruka: 41
|
čitano: 6.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kompjuter ne radi dobro... Pomozite! :D
Dakle, koliki je tebi kablova spojeno na grafu?
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan
Kompjuter ne radi dobro... Pomozite! :D

gospodine 191x7 i gospodine stolnik, ja vas trenutno toliko neopisivo volim da ste ovdje skocio bih na vas :D cim budte u rijeci tu na privatnu poruku imate veceru i pivu :D nisam spojio vrazje napajanje... a zasto? jer nisam zapisao da moram reko toga u se sigurno sjetiti... hvala vam puno spasili ste mi 1100 kuna! e nesmijem zaboraviti ficu isto! svaka cast momci najbolji ste...

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 1:12 (krunar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Heh pa to i je svrha forumu, sad idi malo rokaj sta vec igras

P.s. ak si u rjeci idemo pogledat neku tekmu na kantridi xD
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan

nisam neki za tekme :D nepratim to ali za cugu bilo koji dan :D usput kaze everest da nov hladnjak umalo pa ne zamrzne procesor pod punim naponom 47 stupnjeva naspram prijasnjih 80etak ;D

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 1:23 (krunar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hehe..ma glavno da se ima para, ostalo lako...
16 godina
neaktivan

Drago mi je da je problem riješen!

Ipak jedna napomena!

Nemoj na osnovu ovog iskustva odustati od istraživnja kompjutera ili bilo čega drugoga, misleči da ćeš nešto zabrljati.

Ali, prije panike i histerije i zaključka da si nešto trajno pokvario, i napravio veliku novčanu štetu, razmisli o mogućim uzrocima problema!

U ovome slučaju si trebao vidjeti da na grafičku nije spojen niti jedan kabel, a isto tako i da na napajanju imaš kabele koji nisu nigdje spojeni, a koji nisu ni jedan od drugih naponskih kabela!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam zapravo kompletni hardware laik, jos nes o softwareu znam al hardware nula, no kao sto si vidio nije me bilo strah prvi put raskopat pa nece ni drugi :D pa i da je grunula graficka sta sad jednom moras naucit a ak ces zeznut bolje na svom neg na tuđem. naucio sam puno i ovo mi je prvi put da sam otvarao samostalno kompjuter izuzev za ciscenje prasine.a prvi kompjutor sam dobio pred 15 godina :D Nisam ja bas panicario niti sam odustao, jedno 15 puta sam danas sve prespojio opet i vjerujem da bih sad vec mogao zmirecki :D al jednostavno taj P4 i P5 kabel mi je nekako promakao stvarno neznam kako... vjerovatno zato je je ovo moje sranje high end bar bilo tad i ima stvarno hrpu mogucnosti za nadogradivanje te je unutra milijardu kablova :D ma neznam... al hvala na podrsci necu ja odustati u ponedjeljak odo po jos jednu 5850 :D i idem crossfajerat pa kad grunu obe ostaje mi integrirana :D i to sam otkrio da imam danas :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 1:59 (krunar).
15 godina

drago mi je da si rjesio brigu i sad lijepo mozes opet igrat koliko te got volja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

191x7 forumas je rekao da ne pije pivo te da ga prepusta meni... a za veceru ce vidjeti ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

drago mi je da si rjesio brigu i sad lijepo mozes opet igrat koliko te got volja {#}

Ja sad ce past Dragon Age po 10-eti put :D  a ja sam reko lijepo PM kad ste u rijeci i opla pivo i pizza su vasi :D

14 godina
neaktivan
Nakon zamjene ventilatora na cooleru komp šteka

evo pojasnit cu ti to...s bocne strane(ona koja gleda prema hdd) imas 2 utora na grafickoj...e i u ta 2 utora moras ustekat kablove iz napajanja!!! ako nema toga graficka nema potencijala....za tebe cu rec snage za radit!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice