Nakon zamijene grafičke spore 2d performanse

poruka: 5
|
čitano: 1.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi imam problem,
naime imao sam HD 4670 ( 512 mb GDDR3 ) koja je svoje dala i zamijenio sam ju sa Nvidiom GT 130 (1.5 GB DDR2), prije nego je ATi krepala sve je radilo normalno,

nakon zamijene komp je sporije radio
animacije otvaranja / zatvaranja tabova u chromeu
prebacivanje između prozora
ne mogu gledati ništa ni na YT niti lokalno kao ni slušati muziku
flashigre štekaju
Hearthstone šteka na najnižim postavkama
Ali ono što mi je bilo zanimljivo da World of Warcraft radi normalno, iznad 40 fps-a, bez štekanja....
Mislio sam da nisam dobro obrisao drivere od prošle grafičke ili da se neki drugi driveri "svađaju" jer sam imao vanjsku zvučnu karticu koju sam izvadio na kraju ali i nakon nove instalacije windowsa i drivera na čiste windowse problem je još tu, sve šteka osim WoW-a....

Na kompu sam odvrtio neke testove ( Memtest, Intel Processor Diagnostic Tool i HeavyLoad ), Memtest i Intel Processor Diagnostic Tool nisu našli nikakve probleme, HeavyLoad je cijelu noć radio bez problema, kocka koja se vrti kada se pokrene test se okreće potpuno fluidno ali sam primjetio da kada sam drugi put pokrenuo test i ostavio miš na Stop "gumbu" programa da bi kocka počela štekati kada bi se pojavio tooltip nakon što bi miš ostao na gumbu neko vrijeme ali kada bih pomaknuo miš i tooltip se maknuo performanse bi se vratile istog trena

Ostale komponente u kompu:
CPU : Intel Pentium E2180
RAM : 2 GB
GPU: Nvidia GT 130
MBO: P5VD2-MX
PSU: MS 400W

Nemam više ideja što bi moglo biti ( software ili hardware ) i svaki savijet je dobar tako da pomozite ljudi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pomoću ovog programa izbriši sve grafičke driver-e iz svog računara. Restart i instaliraj driver za svoju GPU koji si prethodno pripremio. Provjeri da li je u Crome-u ili IE uključena hardverska akceleracija i ako nije uključi je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nakon zamijene grafičke spore 2d performanse
Hvala na odgovoru, naravno da sam to napravio i problem je i dalje bio prisutan tako da sam formatirao disk i nanovo instalirao windowse i drivere ali ni to nije pomoglo
16 godina

Vidi da u BIOS-u nije postavljeno na PCIE 1.0?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nije pomoglo i dalje je 2D koma a WoW radi normalno
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: