Ovako ljudi izashao black ops kanta to vishe nemoze tjerati mada i nije toliko stara >< pa me zanima konkretno sta bi mi za najmanje novca podiglo performanse da to radi solidno>.<.
Proc : AMD Athlon 64x2 4000+
Maticna :Gigabyte GA-MA790X-DS4
Napajanje :chieftec 550 W
Grafička : Radeon 4850 512 gddr3
Ram : 2x1 GB DDR2 (800 mhz)
e ja sam mislio da bi najbolje proshao ako nabavim neki noviji procesor tipa Athlon II x3 445 (sta bi ova maticna trebala supportati) i recimo s tim novim procesorom ubaciti 2 ili 4 gb DDR2 rama 1066mhz eto to bi nabavio za nekih 1000kn vec sam se raspitao ali dali je to najbolji korak vi mi recite.

Treba ti neki noviji no prvo treba vidit koji Bios imas na maticnoj ploci, jer mozda buš trebal stavit novi Bios da bi ti išel gore AM3 proc. Prek programa Speecy moz provjerit koji Bios imaš, kad se otvori i preskenira onda klikni lijevo na Motherboard pisat ce verzija Biosa pa napiši koju verziju imas. Speccy program moš skinut odavde, u paketu s ostalim dijagnostickim programima za Windowse svi su u portabilnoj verziji.

Znaci treba stavit obavezno na maticnu F10A Bios pa je miran, evo dole linkova za skinut program za update Biosa iz Windowsa i sam Biosa a postupak kak to ide je na trecem linku i to je to.