aj ne kompliciraj ja frendu stavio bez paste vidim dobre temperature i ne mislim mu je uopce stavljat jer mu netreba
ak su velike temperature treba stavit pastu i to je to nikakve preporuke ni nista treba sam vidjet dal moze il ne
aj ne kompliciraj ja frendu stavio bez paste vidim dobre temperature i ne mislim mu je uopce stavljat jer mu netreba
ak su velike temperature treba stavit pastu i to je to nikakve preporuke ni nista treba sam vidjet dal moze il ne
Normalno da ne treba pasta,ovi bezveze pricaju...
Pitanje je: Moze li se procesor postaviti bez paste?
Odgovor: Moze
Lock!
Druze kad das link koji potkrepljuje tvoje tvrdnje i onda mozemo pricati a dosada tvoja prica je bila moj tata je jaci od tvog tate. Ja se ovim bavim vec 15 godina sastavio sam i/ili popravio isto toliko i vjerujem da znam o cemu pricam. I ovo je sa tobom EOD (ako znas sta to znaci uopste).
Pitanje je: Moze li se procesor postaviti bez paste?
Odgovor: Moze
Lock!
Tocno tako!
Hvala.Ubjedili ste me da sam na kraju otisao i kupio termalnu pastu Manhattan za 32kn.
Glas razuma ;)
A i ta pasta ti moze biti za staviti nekoliko puta. Mijenjas jednom godisnje i miran si.
ako nemaš paste, možeš staviti i pastu za zube.. a opet ovisi, signal ++ se pokazao dobar sa strane intelovih testiranja, dok amd više preferira blendadet