bok svima,frend je sklepo neki komp prije cca godinu dana.Dual core 1 gb rama itd ,znaci nista posebno.Imao je peh da je cd koji je imao na sebi winse bio 64 bitni i kada je to stavio koristio je godinu i pol,naravno jako usporeno ali je sljakalo.Danas sam mu ja stavio 32 bitni i neke stvari iz winsa obavijesti i to pokazivao je normalno pri instalaciji.Taman pri zavsetku šok,sve počelo treperiti tj jedan red piksela radi drugi ne,ma čuda.Utrosio sam sat vremena na sve moguce,dok nisam stavio da prikazuje 16 bitnu true color.Tad je sve pocelo raditi kak spada.Ali google chrome nece igrice nece,tj sve treperi kada se pokrece,dok recimo int explorer i ostale stvari rade normala.Pokusao sam i compatibility napraviti da pokrece u 16 bitnoj boji,ne zeli.Sve sam isprobao,citao o hercima,citao o mogucem kvaru invertera,lampe ali na kraju nista,ovo mi je sve velika enigma,monitor je aoc ocuvan kao da je bio u muzeju pod staklom i tak ..ima tko rjesenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj s drugim monitorom.
Provjeri da li imaš zadnje drivere za grafu, te zadnji flash player, probaj starije drivere za grafu i testiraj.
ps. svakako nadogradi barem još 1GB RAMa ili stavi gore XP ili neku Linux distribuciju, npr. Mint.