Problem je u tome što sve ispravno radi, osim kad spojim monitor na grafičku nema slike stim da je grafička ispravna.Trenutno je spojen na grafičku od matične i sve normalno radi.Kod paljenja kompa dok je grafička u svom utoru čuju se neki zvukovi poput starog sata.Dali je možda matična?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmmm.. maticna tesko da moze proizvoditi zvukove.
cooler na grafi se vrti ili ne? ako su zvukovi kuckanje "poput starog sata" uzrok je mehanicki.
ne sjecam se tocno.. no znam da sam znao naletiti na neke maticne kod kojih u biosu ima opcija primary display ili nesto tako slicno. tj. sto da aktivira. onboard graf ili dodatnu.
isprobana grafa na drugom kompu? da li tamo radi?
dodatno napajanje na grafulji?
s drugom isti problem?
nema slike, "kvrckanje" se javlja ili ne javlja?
cooler na grafi se vrti ili ne? ako su zvukovi kuckanje "poput starog sata" uzrok je mehanicki.
ne sjecam se tocno.. no znam da sam znao naletiti na neke maticne kod kojih u biosu ima opcija primary display ili nesto tako slicno. tj. sto da aktivira. onboard graf ili dodatnu.