Matična ploča

poruka: 8
|
čitano: 2.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Matična ploča

Problem je u tome što sve ispravno radi, osim kad spojim monitor na grafičku nema slike stim da je grafička ispravna.Trenutno je spojen na grafičku od matične i sve normalno radi.Kod paljenja kompa dok je grafička u svom utoru čuju se neki zvukovi poput starog sata.Dali je možda matična?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Matična ploča

hmmm.. maticna tesko da moze proizvoditi zvukove.

cooler na grafi se vrti ili ne? ako su zvukovi kuckanje "poput starog sata" uzrok je mehanicki.

ne sjecam se tocno.. no znam da sam znao naletiti na neke maticne kod kojih u biosu ima opcija primary display ili nesto tako slicno. tj. sto da aktivira. onboard graf ili dodatnu.

isprobana grafa na drugom kompu? da li tamo radi?
dodatno napajanje na grafulji?

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
neaktivan
grafička je 100% ispravna čak sam probao i drugu
17 godina
neaktivan

s drugom isti problem?

nema slike, "kvrckanje" se javlja ili ne javlja?

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
neaktivan
ista stvar i sa novom grafičkom
16 godina
Littlemanbeingerased kaže...

cooler na grafi se vrti ili ne? ako su zvukovi kuckanje "poput starog sata" uzrok je mehanicki.

ne sjecam se tocno.. no znam da sam znao naletiti na neke maticne kod kojih u biosu ima opcija primary display ili nesto tako slicno. tj. sto da aktivira. onboard graf ili dodatnu.

i te kako može proizvodit zvukove, vjerojatno je ona otišla, ili samo utor za grafičku...
kad npr.. ne radi ti ram onda čuješ zvukove koje proizvodi matična, samo različitih intervala
je za druge probleme u manualu od te matične vjerojatno imaš opis zvukova..
Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

i te kako može proizvodit zvukove, vjerojatno je ona otišla, ili samo utor za grafičku...
kad npr.. ne radi ti ram onda čuješ zvukove koje proizvodi matična, samo različitih intervala
je za druge probleme u manualu od te matične vjerojatno imaš opis zvukova..
to sto si opisao su POST error codes i definitivno nisu "kuckanje" vec beeps iliti pistanje.
17 godina
neaktivan
saxi kaže...
ista stvar i sa novom grafičkom
 ako je ista stvar na obje grafe (i kuckanje i izostanak slike).. probably maticna ploca.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice