Los internet

poruka: 7
|
čitano: 2.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Los internet

Ovako vec duze vrijeme imam problema sa internetom u sljedecem smislu:

Kada ga ja testiram ili moj operater on postize sasvim zadovoljavajuce perfomanse za cijenu koju placam a to su ping 25 , dow 8 mbps i upload 0.6 mbps!!

Ali kada ja pocnem igrati na bilo koju igricu ping mi skoci na 400 / 600 - a nekada zna i do 1000 ici i to tako zna nekada trajati po 5- 6 sati!

E sada moj operater kaze da mi je komp pun virusa ali meni to ne bude samo na kompu kada se desava to bude tako i na mobitelima , tabletu i laptopu !

Operater mi je odgovorio da se virus sa kompjutera moze prenijeti na moj modem i od tamo zarazava sve ostalo ... bla , bla

Mene zanima je li to moguce i sta je u biti to pravi problem kod mene !

Makaffa
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Los internet

To je nemoguće,jer virusi ovise o OS-u,a i sumnjam da imaš router koji uopće ima filesystem s mogućnosti pristupa(open wrt),tak da ti se netko opako izlagao,ili je ono drugo kaj pretpostavljam,ali dobro,ne želim sad ulaziti u ljudsku psihologiju....

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Los internet

To sa virusima ne drži vodu definitivno.

Imaš li problema sa internetom inače osim u igrama?

Postoji realna mogućnost da te server igrice izbacuje zbog preopterećenosti, readova na serveru i sličnog.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Los internet

Lako za Virse skini Malwarebytes Anti Malware te AVG Free ili Avira Antvir   da ti komp bude stalno zaštićen a što se tiče interneta sumljam da su sami virusi uzročnici jesi pitao operatera da ti pusti Factory Reset linije meni uvjek pomogne jer koristim ADSL Hrvatskog Telekoma Radi mi Supp  Probaj zavrtiti Speeed Test Preko Inače Meni Poznatog HT Spped Testa  pa napiši vamo koje ti brzine izbacuje i još samo Napiši ko ti je Operater Davaoc Usluge Pozz Dalibor

11 godina

....a možda umjesto LAN kabla koristi wifi za vezu PC >< ruter ?

9 godina
neaktivan

wifi je sporiji lan je brži i bez latencije

13 godina
Los internet

Neka samo napravi mijerenje neta, i neka postavi vamo da vidimo.

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice