Laptop se ugasio - jako vruć

poruka: 6
|
čitano: 3.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam HP probook 4510s .... Imam ga malo vise od godinu dana, i nisam imao problema sa njim. Ne forsiram ga previše. Li danas mi se ejdnostavno ugasio, i nisam ga mogao upaliti nekih 5 minuta, bio je strašno vruć ???? .... Koje bi bilo najbolje i najjeftinije riješenje... neko hlađenje ili ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

kupiti hladjenje za laptop.laptop rastaviti i očistiti prašinu unutra ako se nakupila

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 17:09 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Laptop se ugasio - jako vruć

najprije rastavit ga i čistit sve, te promjenit pastu

a onda kupit neki cooler za njega

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
17 godina
neaktivan

I ja ga isto imam. Nesmjes ga stavljat na podloge koje nemaju cirkulaciju zraka. Npr jorgan od kreveta jastuci deke ako ces ga staviti na to zagrijat ce ti se i sam ugasiti. Ako ces ga stavljat na krevet ili bilo sta nema cirkulaciju zraka Samo ga satavi na neku knjigu (bilo kakvu) da zrak dopire do njeg..I meni se 100 puta desiloo..  :DD

15 godina
protjeran

Ovo je sve pristupačno cijenom i efikasno.

http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=016004

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Budem ga onda prvo počistio, nisam nikad rastavljao laptop, hehe .... kompove milijun puta, laptop nikad :D Inače cijelo vrijeme stoji na stolu, nisu mu pokriveni ispusi zraka.... hvala na savjetima :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice