Laptop se pali ali nema slike

poruka: 4
|
čitano: 1.586
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam Lenovo 100-15IBD laptop se normalno upali al neprikazuje sliku.

Dao sam ga na popravak da procjene što mu je..

Pise da kablic valjda od ekrana u laptopu pritisce neka plastika , koliko sam ja skuzio.

https://imgur.com/0VQOod2

Eto tu je slika od servisa.

Zanima me samo dali se to moze popraviti doma narucit taj kablic ili nesto puno mi je 1000 kuna dat ?? 

Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Laptop se pali ali nema slike

pod garancijom, ovlašteni servis.. to su originalni dijelovi i takva cijena .. možeš ako znaš, zamjesnki dijelovi su 5-10 puta jeftiniji ali tek kad znaš što radiš, narudžbe online, rok isporuke i problemi .. jedino što na kraju uštediš je radni sat ako to znaš sam iz rizik da ništa ne napraviš ..

-puno/malo.. kako kome. cijena servis sata bez pdva je obično oko 150.. i svaki popravak do 50% vrijednosti je stvar tvoje odluke (isplativost).. i zato se izvan garancije popravak ne isplati (ovlašteni servis i originalni-zamjenski dijelovi.. vs noname-kineskih zamjesnkih..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 13:33 (ihush).
8 godina
protjeran

Pa po radnom nalogu se ne vidi da je problem u flat kablu, nego da ti je kuciste

potrgano - gornje i donje, a sto je najskuplje, na gornjem kucistu je touchpad i zvucnici.

Vjerojatno je potrgano kuciste potrgalo flat - vidis da nije na na popisu za zamjenu,

to bi ti vjerojatno u jamstvu zamjenili, ali moras kuciste mijenjati da ne potrga opet flat.

Radni sat je 200kn sto nije puno za takav posao, dakle dijelovi su ti 800kn (gornja i donja ploca kucista,

koji sadrze odredjene komponente).

Dakle ako ti je kuciste strgano, ne vrijedi ti mjenjat flat, jer ce ti se opet pokidati, prvo saniraj kuciste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Laptop se pali ali nema slike

Ja sam imao isti kvar na laptopu star 6mj, pod jamstvom je i popravili su ga. Samo LCD kabić su mijenjali.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice