Ovako planiram dati za hdd do 400kn htjeo bih da bude western digital (WD) minimalno 500gb jer osto sam bez prostora pa ču sutra ili prekosutra kupiti novi hdd pa što prije trebam odgovore...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molim vas da mi kažete jer mi je hitno!
jednostavno dodes u ducan i kazes da ti daju sve hdd-ove od 500 gb koji koštaju manje od 400 kn.
ne znam sto je tu toliko tesko..
jednostavno dodes u ducan i kazes da ti daju sve hdd-ove od 500 gb koji koštaju manje od 400 kn.
ne znam sto je tu toliko tesko..
Gledo sam u vemilu i hg spotu sad na netu dostupni su segate i hitachi a ja neču niti jedan od ta dva samo western digital može
pa koliko vidim imaš internet, pa traži brate. ako znaš otvorit temu znaš i u google ubacit, kad si već tako izbirljiv.
ima u linksu 500 gb samsung hdd točno 400 kn.
imas WD u linksu i u admu, potrazi malo..
imas WD u linksu i u admu, potrazi malo..
čuj ja nekupujem iznad 2000kn pa tako da adm otpada
Uspio si otvorit još jednu nepotrebnu temu. Kaj je tako teško nać WDov HDD? Jel ti moraš za svaku *izdariju otvarat novu temu koja padne pod lock u roku keks?
Da nebi bilo da samo spammam, gle ovo.
Samsung spinpoint F3 500GB ili 1TB , rasturaju sve ostale diskove. Pogledaj koji review na internetu pa se uvjeri sam, a najbolje je što nekoštaju puno, nisu bučni i negriju se puno.
Meni dolazi 1TB verzija(zdere WD 1TB Bleki) sljedeći tjedan, a to će biti već 2 i nešto tjedna da čekam jer u linksu tek bude bio dostupan za 3 dana.
Samsung spinpoint F3 500GB ili 1TB , rasturaju sve ostale diskove. Pogledaj koji review na internetu pa se uvjeri sam, a najbolje je što nekoštaju puno, nisu bučni i negriju se puno.
Meni dolazi 1TB verzija(zdere WD 1TB Bleki) sljedeći tjedan, a to će biti već 2 i nešto tjedna da čekam jer u linksu tek bude bio dostupan za 3 dana.
jel na ovoga mislis? sto je stvarno najbolji, bolji i od WD-a?
da i da. :)
jel na ovoga mislis? sto je stvarno najbolji, bolji i od WD-a?
Da. Pa prije je samsung imao ploče od 333 i 250GB sada imaju od 500GB ploče pa su time povećali brzine(gušći zapis), smanjili troškove, a time i cijenu proizvoda i vjerovatno šum,vibracije itd.
F1 ima 2x250GB ploču, a F3 samo jednu od 500GB.
a jel ima vise modela tog F3 hdd-a od 500 gb?(kao kod WD-a caviar green, black...) zelim kupiti nekog kvalitetnog jer ovog imam vec 6 god i radi savrseno tako da trazim nekog koji ce biti odličan, a ne uber-skup.
Ovako planiram dati za hdd do 400kn htjeo bih da bude western digital (WD) minimalno 500gb jer osto sam bez prostora pa ču sutra ili prekosutra kupiti novi hdd pa što prije trebam odgovore...
Ne znam što bi ti trebali reći,sve si sam odredio.Samo trebaš doći u jednu od trgovina kojih u Osijeku(ako sam dobro shvatio)ima dosta i tražit dotični disc
Ne znam što bi ti trebali reći,sve si sam odredio.Samo trebaš doći u jednu od trgovina kojih u Osijeku(ako sam dobro shvatio)ima dosta i tražit dotični disc
napisah mu to vec.
da te nema trebalo bi te izmislit!!
hahaa, evo još 2 teme je otvorio...
hahaa, evo još 2 teme je otvorio...
Stipice ajde molim te ako nemaš šta pametno napisat onda ni nemoj pisat...hvala svima koji su mi preporućili hdd-e
Pa Mato dragi! Sedamdeset tema si otvorio od kojih su pola hitne. Apsolutni rekorder
Spam na kvadrat!
Tko ne misli odgovarat neka ni ne spama a autora teme javno opominjem da ne otvara teme kao na pokretnoj traci. Hard probaj naci u lokalnoj mesnici!