Krashanje pri bootanju windowsa

poruka: 8
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gašenje kompa pri bootanju windowsa

Pozdrav,kolega ima čudan problem.Dakle sve radi normalno dok ne dođe do dizanja windowsa pri čemu se komp jednostavno izgasi,bez obzira boota li se s diska,diskete ili dvda.Problem sigurno nije u napajanju jer smo pokušavali sa dva odjedanput i uvik se ponavlja isto.Ploča je neka Asrock i proc AMD K7 (neznan model) pa bi molia ako neko zna šta bi moglo bit da pomogne

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Ukoliko je stariji komp, moglo bi bit da se pregrijava proc il grafa, tak se nesto slicno desavalo mom prijatelju.

Jel se uvijek na istom mjestu rusi, il se nekad zna malo razlikovat.

Jesil probo stavit svoj hard s OS-om na njemu i vidit dal boot-a onda?

When life gives you lemons throw them at the mean people and hope it gets them in the eyes.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Krashanje pri bootanju windowsa

Uvik se ruši na istome mjestu,grafika je integrirana a stavljali smo novu pastu na proc i na čipset tako da bi teško moglo bit do pregrijavanja.Provali smo i s drugin hardom i uvik se ugasi prije loadinga,kao da nema dovoljno struje

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 1:54 (dumanix).
16 godina
neaktivan

Može biti da su i RAM-ovi u banani pa pri većem opterečenju nemogu dići sustav. Probaj ih promjeniti pa vidi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imao sam sličan problem, problem je u mene bio softverskii konflikt. Jel mozda ima 2 AV programa il nešto slično i jesu li svi driveri ok?

16 godina
protjeran

e sad bi nekaj reko između windowsa i linux-a al necu....

moguce da je stvar u softweru neka proba uc u safe mod i od tamo probat obirsat neki program koji bi mogao radit problem

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 1:16 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nemože ništa pokrenit bez da se instant ugasi,tako ni safe mode,ni ponovo instalirat winse itd. Prominili smo 10 različitih keksa rama.Najvjerojatnije je da ploča nije  u redu

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 10:23 (dumanix).
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Najprije pokušaj sa RAM-om  izvadi ga i upali računar ako ploča bude dala zvučni signal OK je (avaži za samo za ispitivanje ram slota)

onda ga malo očisti i ponovo vrati ili pokušaj ga ubaciti u drugi slot (ili pokušaj od negog uzeti RAM pločicu pa istestiraj sa tom pločicom . . .

A , ako ploča ne bude davala zvučni signal velika je vjerovatnoča da je do nje . . .

macy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice