Konfiguracija:CPU:AMD Sempron LE-1150
MBO:Biostar MCP6P-M2
Ram:Kingston 2 gb ddr2 800 mhz
Gpu:nvidia 6145 se (onboard)
HDD:Hitachi 160 gb
Imam problem sto se on krenuo smrzavati stim da je iskreno losiji kompjuter no uvijek mi je odradivao sve sto sam trebao kako treba, brat je igrao cod.1,2,4 par godina na njemu po 10 sati svaki dan s integriranom gpu,bila je i grafika unutar njega dodana gygabyte radeon x1550 ali se nakon par sati cijela zgrijala i sistem bi stao raditi., dok bi pokusao napraviti boot up on bi samo vrtio do iznemoglosti., pokusam podic novi sistem s grafom on ne zeli stane na plavom ekranu. tek nakon izvadjene grafike on je podigao sistem i radio ok jedno mjesec dana do jucer. gdje se smrzavao na skoro nikakvom zadatku pa cak i micanju misa na radnoj povrsini. podignem jucer sistem ponovo i sad radi bez problema. komp je bio u servisu i kazu mi da ne mogu utvrditi u cemu je kvar. a ujedno razmisljam o kupovini neke grafulje da rasteretim ovaj dio s integriranom.da li bi to bila propala investicija . i kako da sredim taj problem smrzavanja., to se dogadjalo i prije 2 godine jedostavno mu dodje .neovisno o operativnom sistemu bio to xp hopme.pro. ili cak win 7 ultimate.