Evo ovako..
Do sinoć je sve bilo ok, ugasio sam komp i skinuo cooler sa procesora i grafe da očistim prašinu jer je se zbilja nakupilo.
Vratim procesor natrag, upalim komp a na monitoru nema ničeg.. ni post signal se nije oglasio ni ništa.. ventilatori, hdd i dvd su radili..
Probao sam opet isključiti pa uključiti napajanje (i na ON/OFF i baš izvuć kabel iz kučišta pa ga vratit), probao resetirati CMOS jumperom, probao i vađenjem baterije ali nije pomoglo..
Pokušao sam i RAM-e ugurat u druge slotove, probao sam monitor spojit na integriranu grafičku
Igrao sam se malo s kablovima na matičnoj, odspajao pa opet spajao, provjeravao dal je sve dobro spojeno
...i na kraju balade mi pri paljenju kompa NIŠTA ne reagira, cooleri ne rade, hdd i dvd se također ne čuju.. bios se ne pojavljuje, post signal 0 bodova.. komp je skroz mrtav..
Lako je moguće i da sam nešto krivo spojio kad sam išao kopat po kabelima mada sam sto puta provjeravao, ali ni prije tog se komp nije dizao, jedina razlika je što su cooleri i sve radilo a sad ni to..
Jedini "znak života" je diodica koja svijetli na kučištu kad "upalim" komp i diodica na napajanju sa stražnje strane kučišta..
Mislim da je vjerojatno matična uginula, ali mi je čudno da baš ništa ne radi pa može bit da je i napajanje.. a možda i.. ma nemam pojma šta je.. ima tko kakvu ideju? 
Ja ideja više nemam, iza mene je cijela noć frustracija i pokušavanja nečega.. a zaqrac..
Konfa je sa strane..

Mislio si na termalnu pastu (bar se nadam)