Komp se neće upaliti

poruka: 3
|
čitano: 1.016
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Komp se neće upaliti
Sinoć nakon updatea win 10 se normalno ugasio komp. Danas se više nije htio upaliti. Samo su se ventilatori zavrtili na sekundu i ugasili.
Kupljena je nova ploča obzirom da su mi na servisu na brzinu testirali napajanje i ventilator se vrtio i imalo je 12.4 V što je kao u redu i rekli su da je napajanje najvjerojatnije ispravno te da mogu platiti 125 kn za daljnje testiranje ili da ga šalju u ovlašteni servis i ako je ispravno da ću najvjerojatnije platiti trošak. To sam za sada odbio.

Na novu ploču sam stavio samo procesor i hladnjak te napajanje i opet ista stvar, ventilator od procesora i od napajanja se zavrte na sekundu i odma stanu.
Procesor je fx 8320 star 3-4 godine, cooler je arctic freezer 13, napajanje xfx xt 500 staro 8 mjeseci.

Znaci nema nijedne druge komponente osim procesora na ploči ali neće se pokrenuti niti daje ikakav zvuk.

Ima li itko kakav prijedlog šta još mogu napraviti, testirati prije nego odnesem sve na servis?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Komp se neće upaliti
Na mobu sam i ne vidim nigdje za urediti staru poruku pa moram ovako.

Zaboravio sam još napisati da je stara ploča bila asrock 970 extreme3 a nova je gigabyte 970a-ds3p.

I nikada nije ništa clockano bilo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Komp se neće upaliti

Testiraj prvo napajanje sa uređajem za testiranje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice