Danas popodne mi je komp blokirao, ali obican reset je sredio stvar, komp nije bio pod nikakvim vecim opterecenjem(surfanje).Poslije sam ga stavio na sleep do prije par sati kad sam ga ponovno upalio.Upalio je sasvim normalno, i sve je bilo ok dok nisam usao u igru.U main menu je bilo ok međutim u loading screenu je sve blokalo i iz slusalica se cuo nekakav zvuk(zujanje).Kad sam resetirao komp, dosao je do dijela gdje se pali bios i onda je poceo pistat, glasno, 1 beep, trajanje minute(mozda bi bilo i duze da nisam ugasio komp).Za to vrijeme dok je pistalo, u pozadini mi se cinilo ko da se bios ucitava(logo je blicao) ali skroz usporeno( inace to prođe u 5 sekundi sad je trajalo minutu i nije se pomaklo).Poslije sam otvorio komp, ucvrstio grafu,ramove, procistio slotove, ucvrstio kabele i probao upalit, ali sada se komp upali, dugme da je upaljen gori, cuju se ventilatori, ali je ekran crn i nista se ne događa.
Stvarno neznam sto se događa.Vec je bilo par problema sa njim, ali nikad nista ovakvo.
Unaprijed hvala na pomoci.