znaci sastavio sam si komp.E8400+x38 gigabayte + 4gbdd2 cl4 corsair + 3870 grafa + 320 sata
napajanje chiftec 450w (uglanom mislim da bi to moglo ovo pogoniti.Sve je novo osim graficke koju sam polovnu uzo. pa najvise sumnja, na to objasnit cu malo kasnije zasto.
Uglavnom sastavil komp i upalil.Taman kad se treba na monitoru pojavit slika (cuje se onaj zvuk na monitoru) komp se zgasi i ponovo upali. i tak svaki put nakon 2-3 sekunda u trenutku kad treba doci slika na monitor.Kad iscupam ono dodatno napajanje grafe onda naravno nema slike ali proc i ventilatori i napajanje radi konst znaci ne gasi se.kad to vratim opet isto.Jednom je cak trajalo milisekundu duze pa se na monitoru nazro pocetak.Neka moja pretpostavka da graficka je neispravan i da vuce previse mislim da bi 450w chieftec trebalo biti dostatno no mozda sam u krivu.Imo ko kakavu ideju i misljene glede ovoga .Prvi plan mi je raditi kombinacije odnjet frendu grafu sa doduse slabijem napajanjem .Ak nejmu bude radilo znaci nije do grafe.Kaj jos moze biti.Probart cu posudit i jace napajanje 600w mada cisto sumnjam da 450w nije dosta.Moze li biti do MBO to mi isto cudno jer kad je sam o graficka upiknuta bez dodatnog napajanja slike naravno nema ali ostatk kompa radi barem po ventovima.Kad upiknem to dodatno u grafu ono 6pin odmah cim treba doci slika na monitor pocne gasiti cijelo napajanje.
Pokuso sam biti jasan pa sam opisno opiso problem
Hvala unaprijed na pomoci