Mozda je glupo ime teme ali ne znam kako da upalim komp... Iscupao sam slucajno one zice koje idu od gumba do maticne...
Dal postoji mozda jos koji nacin da ga upalim???
Ovo nije zajebancija, molio bi da se ozbiljno shvati problem...
Hvala, LP
Mozda je glupo ime teme ali ne znam kako da upalim komp... Iscupao sam slucajno one zice koje idu od gumba do maticne...
Hvala, LP
e upali ga ovako,uzmi neki metalni objekt i pritisni ga uz šipke koje vire na matičnoj,ne znam koju treba točno pa pogodi
Hvala, LP
Reci koja je matična.I ako imaš manual od matične pogledaj u njega.
nazalost nemam manuala... komp je star 6 godina tako da.... nezz.... Al pise neki broj P4S533MX... Ako sta znaci....
Hvala
Na ploci nadi ona dva mala konektora, pise ti power, prisloni šarafciger na
njih da napravis kontakt, ako ga ne možeš nac prati samo kabel, nije to
smjesno tako mi slicno u skoli palimo kompove samo sto mi spajamo žice,
jbg recesija nema se za nova racunala
znam da je ovo glupo pitanje i off topic ali ne znam napraviti novu temu na bugu
prilika za nabaviti novo kuciste
Pa pikaj sve po redu pa ćeš pogodit, da si od prvog posta išao po redu komp bi već radio na veliko...
Ajd hvala... Budem probo sutra pa vam javim... Komp sam stavio u ladicu da bude spica... hehe 
nades di pise power, i upalis one dve ispod kojih nije drugi naziv :D
Pametno bi ti bilo nakon prvog paljenja ući u BIOS i postaviti da se pali na kombinaciju tipki na tipkovnici kako bi si olakšao život ubuduće.
Pametno bi ti bilo nakon prvog paljenja ući u BIOS i postaviti da se pali na kombinaciju tipki na tipkovnici kako bi si olakšao život ubuduće.
Ne podrzava to svaka maticna...