Kako se sa windows 7 priključiti na internet

poruka: 3
|
čitano: 3.344
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam problem. kupio sam novi laptop acer aspire 5738zg i na njemu su instalirani novi windowsi 7 sa svim driverima. problem mi stvara wireles ( ruter je zyxel prestige 660hw). laptop sam pronađe moju mrežu, ali se nikako ne može priključiti na internet (no internet access). sa starim laptopom na kojem su windowsi xp bez problema izlazim na internet preko istog rutera. također sam i sa novim laptopom izašao na internet, ali ne u svom stanu preko svoje mreže, nego preko jedne nezaštićene mreže u trg. centru gdje sam se bez problema priključio na internet (samo klikom na ikonu internet explorera). nakon što sam telefonski kontaktirao t-com službu, lik mi je dao neke brojeve (ip adrese) uz priču kako oni još nisu načisto sa podrškom za windowse 7, te sam izašao na wireless network connection properties i u internet protocol version 4 (TCP/IPv4) properties pa prvo u general (ništa), a onda i u alternate configuration upisao te brojke i opet ništa.

ako neko može pomoći, unaprijed sam zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije W7. Resetiraj  router, probaj se spojit.

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na trudu micho0305. pokušat ću to kasnije pa ću javit rezultat. ( na moju veliku žalost hitno moram pomoć prijatelju radi preseljenja).

još jednom hvala!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice