Kako da prikopcam ps3 na internet??

poruka: 8
|
čitano: 1.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

iam kabel i sve al kad ga ukopcam u zid kaze da nea mreze.dal tream ukopcat u komp il u zid?? kaj trebam napravit kad ga ukopcam u zid? unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kako da prikopcam ps3 na internet??
noname511 kaže...

iam kabel i sve al kad ga ukopcam u zid kaze da nea mreze.dal tream ukopcat u komp il u zid?? kaj trebam napravit kad ga ukopcam u zid? unaprijed hvala

wtf kakav zid 

trebas ga prikopcat ko komp znaci jedan kraj kabla ide u ps3 a drugi u modem

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
16 godina
neaktivan

pa kuzis neam modem neg su priključci u zidu.Cijeli stan tak ima u zidu prikljucke..

17 godina
odjavljen
noname511 kaže...

pa kuzis neam modem neg su priključci u zidu.Cijeli stan tak ima u zidu prikljucke..

Pa sa čime si sad spojen na internet? ADSL (T-com, Vip homebox ili neš treće?), modem (obični 56k) ili..... PS3 moraš spojit mrežnim kabelom na ADSL ruter/modem da bi radilo.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
protjeran

Jel imas bezicni net doma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne.Iam max adsl...al neam nikakve routere.To je neki sustav u zgradi šta ja znam i ia stan u svakoj sobi prikljucak za internet.

16 godina
protjeran
noname511 kaže...

ne.Iam max adsl...al neam nikakve routere.To je neki sustav u zgradi šta ja znam i ia stan u svakoj sobi prikljucak za internet.

pa kako prikljucujes na pc tako isto na ps3

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
noname511 kaže...

pa kako prikljucujes na pc tako isto na ps3

Nije tako jednostavno,nakon sto ukopca kabel mora ic na opcije i tamo nastimat regiju u kojoj se nalazi i ostale podatke...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice