iam kabel i sve al kad ga ukopcam u zid kaze da nea mreze.dal tream ukopcat u komp il u zid?? kaj trebam napravit kad ga ukopcam u zid? unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iam kabel i sve al kad ga ukopcam u zid kaze da nea mreze.dal tream ukopcat u komp il u zid?? kaj trebam napravit kad ga ukopcam u zid? unaprijed hvala
wtf kakav zid
trebas ga prikopcat ko komp znaci jedan kraj kabla ide u ps3 a drugi u modem
pa kuzis neam modem neg su priključci u zidu.Cijeli stan tak ima u zidu prikljucke..
pa kuzis neam modem neg su priključci u zidu.Cijeli stan tak ima u zidu prikljucke..
Pa sa čime si sad spojen na internet? ADSL (T-com, Vip homebox ili neš treće?), modem (obični 56k) ili..... PS3 moraš spojit mrežnim kabelom na ADSL ruter/modem da bi radilo.
Jel imas bezicni net doma?
ne.Iam max adsl...al neam nikakve routere.To je neki sustav u zgradi šta ja znam i ia stan u svakoj sobi prikljucak za internet.
ne.Iam max adsl...al neam nikakve routere.To je neki sustav u zgradi šta ja znam i ia stan u svakoj sobi prikljucak za internet.
pa kako prikljucujes na pc tako isto na ps3
pa kako prikljucujes na pc tako isto na ps3
Nije tako jednostavno,nakon sto ukopca kabel mora ic na opcije i tamo nastimat regiju u kojoj se nalazi i ostale podatke...